Balıkesirspor Vites Yükseltiyor - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor Vites Yükseltiyor

Balıkesirspor Vites Yükseltiyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor.

19.07.2014 13:36

Karacasu beldesinde kampa giren Balıkesir temsilcisi, sabah antrenmanında teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleşen antrenmana koşu ve istasyon çalışmasıyla başlayan kırmızı-beyazlı ekip, daha sonra şut çekti.

Balıkesir ekibi, iki saat süren idmanı top sürme ve pas çalışmasıyla tamamladı. Sakatlığı devam eden Ali Öztürk, takımdan ayrı antrenman yaptı.

Teknik Direktör Ertekin, , kamp döneminin ilk hazırlık maçlarını Ermenistan Süper Ligi'nde mücadele eden Alashkert ile yaptıklarını söyledi.

"Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diyen Ertekin, "Dün özel maç oynadık. Bu hazırlık maçı performansımızı değerlendirme açısından test oldu. Genel anlamda belli bölümlerden memnunuz. Sonuç olarak belki bizi tatmin etmedi ama oyun olarak zaman zaman iyi, zaman zaman kötü işler yaptık. Çalışmalarımıza da bundan sonra devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor"

Kamp döneminde futbolcular arasındaki uyum ve düzenini sağlamaya çalıştıklarını aktaran Ertekin, ikinci etapta çok daha iyi hazırlık dönemi geçireceklerini kaydetti.

Ertekin, takımın yabancı kontenjanında 3 eksik bulunduğunu kaydederek, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 3 yabancı kontenjanımız boş durduğu için transfer çalışmamızı da bu yönde kullanıyoruz. Orta saha ve forvet mevkilerine olacak bu transferlerin büyük ihtimalle pazartesi ya da salı günü tamamlanacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yeni sezonun bütün takımlar için çok farklı olacağına dikkati çeken Ertekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu an itibarıyla sezon hakkında bir şey söylemek yanlış olur ama genel anlamda, geçtiğimiz yıllara baktığınızda herkes bu işte iddialı. Geçen yıllar nasıl sert geçtiyse ve puanlar sezon sonuna doğru nasıl belli aşamaya geldiyse, bu sene de aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Takımlar inanılmaz derecede iyi transferler yapmaya çalışıyor. Bu yıl da öyle veya böyle baktığınızda kaliteyi geçen yıla oranla biraz daha yukarı çıkaracağımıza inanıyorum. Biz de yeni renklerimizle bu işin içinde olmaya çalışacağız. Bu haftadan sonra tempomuz biraz daha yüksek olacak. Oyuncuların fiziksel gelişimleri her geçen gün artıyor. Her geçen günde artmaya devam etmesi gerekiyor ki lige hazır olabilelim."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Balıkesirspor Vites Yükseltiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement