Başakşehir-Fenerbahçe maçı ertelendi - Son Dakika
Spor

Başakşehir-Fenerbahçe maçı ertelendi

Başakşehir-Fenerbahçe maçı ertelendi

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe ile bu hafta sonu oynayacakları lig maçının, sarı-lacivertlilerin Konferans Ligi'nde oynayacağı mücadele nedeniyle ertelenmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, kararın geç alındığını ve daha önce alınması gerektiğini belirtirken, Avrupa'da oynadıkları zamanlarda 3 günde bir maç oynadıklarını ifade etti.

23.08.2023 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe ile bu hafta sonu oynayacakları lig maçının, sarı-lacivertlilerin Konferans Ligi'nde oynayacağı mücadele nedeniyle ertelenmesine ilişkin, "Keşke daha erken alınsaydı, geç alınan bir karar olarak görüyorum. Bizim Avrupa'da oynadığımız zamanlarda alınsaydı. 3 günde bir maç oynadığımız zamanlar oldu" dedi.

Rams Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu'nda yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Gerçekleşen imza törenine Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ve futbolculardan Dimitris Pelkas, Krzysztof Piatek ile Deniz Türüç katıldı.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında bu hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçının, sarı-lacivertlilerin Konferans Ligi'nde oynayacağı mücadele nedeniyle ertelenmesiyle alakalı Başkan Gümüşdağ, "Baktığını zaman Avrupa'da mücadelede eden takımlarla ilgili karar alındı. Keşke daha erken alınsaydı. Geç alınan bir karar olarak görüyorum. Bizim Avrupa'da oynadığımız zamanlarda alınsaydı. 3 günde bir maç oynadığımız zamanlar oldu. Zamanında Kulüpler Birliği ve zamanın TFF Başkanı'yla bununla ilgili konuşmuştum. Alınan karar doğru. Avrupa mücadele eden takımlara başarılar diliyoruz. Zamanı geleni çıkar oynarız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başakşehir-Fenerbahçe maçı ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement