Beşiktaş, Caner Erkin ve Pedro Rebocho'yu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Caner Erkin ve Pedro Rebocho'yu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor

Süper Lig'de heyecan devam ederken Beşiktaş'ta ayrılık sinyalleri çalmaya başladı. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de kalan maçlar için deneyimli sol bek Caner Erkin'i planlarına dahil etmedi. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Pedro Rebocho'nun da ayrılığı kararlaştırıldı.

18.06.2020 10:05  Güncelleme: 10:58

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Süper Lig'de kalan 7 karşılaşmayla ilgili planlarında Caner Erkin yer almadı. Siyah-beyazlı takımın genç ve gelecek vadeden oyunculara ihtiyacı olduğunu belirten Sergen Yalçın sakatlık veya ceza olmaması halinde sol kanadı 19 yaşındaki Rıdvan Yılmaz'a emanet edecek.

Siyah-beyazlı takımın gençleştirme hareketine başladığını söyleyen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ da "Sergen Yalçın takımın patronu. Gelecekle ilgili projelerimizi konuşuyoruz. Genç oyunculara sahip çıkması bizleri mutlu ediyor" dedi.

KARAR SEZON SONU VERİLECEK

Bu arada Caner Erkin hiçbir takımdan teklif almadığını belirterek, sezon sonunda Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı konusunda karar verileceğini ve menajerinin anlaşacağı ekibe transfer olabileceğini vurguladı.

REBOCHO YOLCU

Caner'in ardından takımın diğer sol beki Pedro Rebocho ile ilgili de kritik bir karar alındı. Sergen Yalçın'ın verdiği rapor doğrultusunda yeni sezonun planlamasına başlayan siyah beyazlılar, ilk etapta verim alınamayan ve takımda kiralık oynayan Portekizli futbolcunun gönderilmesine karar verdi.

(Hürriyet)

Beşiktaş, Caner Erkin ve Pedro Rebocho\'yu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor

Son Dakika Spor Beşiktaş, Caner Erkin ve Pedro Rebocho'yu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ali ateş: beşiktaşımızı canerden kurtardığın için sağol sergen hocam yolun açık olsun 6 1 Yanıtla
  • unal: caner erkinden kurtuluyor beşiktaş 6 1 Yanıtla
  • Tabi: Kendi takımını kur sergen hoca böyle daha güzelsin 7 0 Yanıtla
  • ercan: caner i takımda tutun hırs küpü orta sahadan orta yapan tek futbolcu. 1 2 Yanıtla
  • Beşiktaşlıyız : Sonuna kadar destek 12 adamlardan 1 0 Yanıtla
  • beşiktaşlı alper: GERÇEKTEN GİDERSE ON NUMARA OLUR BEŞİKTAŞLI GİBİ OYNAMIYOR ...GÖKHAN GÖNÜLE LAF YOK ON NUMARA 10000 YILDIZ SAKIN G.GÖNÜLÜ GÖNDERMEYELİM ..SERGEN YALÇIN HELAL OLSUN .... 0 0 Yanıtla
  • Enteresan: Ulen eyvah yine bize gelmese bari (Galatasaraylı biri) 0 0 Yanıtla

Advertisement