Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün yerine Ahmet Oğuz'u transfer etmeyi planlıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün yerine Ahmet Oğuz'u transfer etmeyi planlıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, takımdan ayrılması gündemde olan Gökhan Gönül'ün yerine Süper Lig'de Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Oğuz'u transfer etmek istiyor.

17.05.2020 15:16  Güncelleme: 15:25

Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada yaz transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta sağ bek arayışları sürüyor.

Fanatik'in haberine göre, sözleşmesi sona erecek tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül'ün eski takımı Fenerbahçe'ye döneceği konuşulmasının ardından bu bölge için arayışlarını hızlandıran yönetim, Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Oğuz'u gündemine aldı.

STOPER VE SAĞ KANATTA DA OYNAYABİLİYOR

Kulübüyle 1 yıllık daha kontratı olan ve 1 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli bulunan 27 yaşındaki sağ bek, ek olarak stoper ve sağ kanatta da forma giyebiliyor.

SERGEN YALÇIN SICAK BAKIYOR

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da birçok bölgede forma giyebilme özelliği bulunması sebebiyle tecrübeli futbolcunun takıma kazandırılmasına sıcak baktığı konuşuluyor.

Beşiktaş, Gökhan Gönül\'ün yerine Ahmet Oğuz\'u transfer etmeyi planlıyor

Son Dakika Spor Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün yerine Ahmet Oğuz'u transfer etmeyi planlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 46: Arkadaşlar bu güne kadar herkes gs şike yaptığını itiraf ediyor sizler niye paylaşım yapmıyorsunuz..Ankara gucunu ligin son maçinda 8-0 yenerek averajla şampiyon olan takimdir .beşiktaşin şampiyonlugu çalindı.yil 1992 olabilir 6 2 Yanıtla
    Murat : İnternette geziyorsun 1 dk nı ayırda ogünkü puan tablosuna bak, 1-0 kazansaydı GALATASARAY kim şampiyon oluyordu, hee bu arada osezon bjk ankaragücü maçına da bak ve 1 sene önceki bjk gençlerbirliği, bjk ts, bjk Sakarya maçlarına iyi bak şike nasıl yapılır izle 2 2
  • Asii: Arkadaşlar bu güne kadar herkes gs şike yaptığını itiraf ediyor sizler niye paylaşım yapmıyorsunuz.. 4 2 Yanıtla

Advertisement