Beşiktaş'ın, Rubin Kazan Takımından Kiraladığı Gökhan Töre Yeniden Rusya Yolcusu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş'ın, Rubin Kazan Takımından Kiraladığı Gökhan Töre Yeniden Rusya Yolcusu

Beşiktaş\'ın, Rubin Kazan Takımından Kiraladığı Gökhan Töre Yeniden Rusya Yolcusu
19.05.2014 19:17

Bu sezon Rubin Kazan'dan kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan ve Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Gökhan Töre için Rusya'dan açıklama geldi.

Milli oyuncunun kulübü Rubin Kazan'da teknik direktör Rinat Bilyaletdinov, 22 yaşındaki oyuncunun sezon öncesi kampına alınacağının sinyallerini verirken, "Sezon boyunca kulüpten bilgi aldım. Ancak şu anda Gökhan'ı iyidir, kötüdür diye değerlendiremem. Tabii ki, Türkiye'de oynadığı maçlara göre bir tahmin yapabilirim. Ancak onu görmem lazım. Şu anda 3-4 aydır benimle çalışan oyunculara odaklandım. Onları değerlendiriyorum. Yabancı sınırı nedeniyle öncelikle Rus oyunculara bakıyorum. Sonrasında da kiraladığımız isimlere bakacağız ve onlarla ilgili karar vereceğiz" şeklinde cevap verdi.

Beşiktaş'ın 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan yetenekli kanat oyuncusu için, Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia ediliyor. Bu sezon Beşiktaş'ın değişilmez isimlerinden biri olan 1992 doğumlu futbolcu, Süper Lig'de sahaya çıktığı 30 karşılaşmada 4 gol attı.

Şampiy10

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın, Rubin Kazan Takımından Kiraladığı Gökhan Töre Yeniden Rusya Yolcusu - Son Dakika


Advertisement