Beşiktaş kafilesi, Gaziantep'te - Son Dakika
Spor

Beşiktaş kafilesi, Gaziantep'te

- Beşiktaş kafilesi, Gaziantep'te Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için Gaziantep'e ulaştı.

20.08.2021 19:25  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Beşiktaş kafilesi, Gaziantep'te

GAZİANTEP - Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için Gaziantep'e ulaştı.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon bitiren, 2021-2022 sezonuna da 3-0'lık Rizespor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için kente ulaştı. Kritik maç için hazırlıklarını teknik patron Sergen Yalçın yönetiminde öğle saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılar, saat 17.00'da Sabiha Gökçen havalimanından kalkan özel uçakla İstanbul'dan Gaziantep'e gelerek konaklayacağı otelde kampa girdi. Takımın kente gelişi sırasında havaalanında hazır bulunan az sayıda Beşiktaş taraftarı ise Teknik Direktör Sergen Yalçın'a ve futbolculara çiçek takdim ederek, tezahüratlarda bulundu.

Beşiktaş'ın kamp kadrosu

Beşiktaş'ın Gaziantep maçı kamp kadrosunda yeni transferler Batshuayi, Mert Günok ve Teixeira ile birlikte Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Kevin N'Koudou, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Cyle Larin, Ghezzal, Necip Uysal, Fabrice N'Sakala, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçı ve Güven Yalçın yer aldı.

Maçın hakemi Ümit Öztürk

21 Ağustos 2021 Cumartesi akşamı saat 21.45'te Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanacak olan Gaziantep FK-Beşiktaş maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini ise Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay yapacak.

Beşiktaş kafilesi, Gaziantep\'te
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş kafilesi, Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.

  • Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
    19:53 Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

    Hırvatistan'ın Porec kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda kadınlar +81 kiloda yarışan Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibini mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen karşılama töreninde Kethüda, milli marşımızı okuttuğu için gururlu olduğunu belirtti ve gelecek hedeflerini paylaştı.

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklara başladı
    19:45 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklara başladı

    Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda takım, ısınma hareketleri, pas çalışmaları ve çift kale maç yaparak hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı
    19:13 Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı

    Sivas'ta düzenlenen U15 Türkiye Güreş Şampiyonası başladı. Şampiyonanın açılış seremonisine Sivas Valisi, Belediye Başkan Vekili ve birçok ünlü güreşçi katıldı.

  • İstanbul Yarı Maratonu 28 Nisan Pazar Günü Koşulacak
    19:01 İstanbul Yarı Maratonu 28 Nisan Pazar Günü Koşulacak

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye’de kırılan ilk uluslararası atletizm rekoruna ev sahipliği yapan "Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu", bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak. Avrupa’da “Gold Label” kategorisinde yer alan 4 yarı maratondan biri olan koşunun basın toplantısı İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde yapıldı. Yarı Maraton’da kadınlar ve erkeklerde birincilere 15’er bin dolar verilecek. Tüm kategorilerde dağıtılacak muhtemel toplam para ödülü 8 milyon 6 bin lira.

  • 18 milyonluk teklif reddedildi! Galatasaray, Barış Alper'i rekor bonservisle satacak
    18:52 18 milyonluk teklif reddedildi! Galatasaray, Barış Alper'i rekor bonservisle satacak

    Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan ve 4-0 kazanılan Alanyaspor karşılaşmasında attığı 2 golle yıldızını daha da parlatan Barış Alper Yılmaz'ın talipleri her geçen gün artıyor. İtalya ve İngiltere'den gelen teklifleri reddeden sarı-kırmızılılar, Barış Alper'in 2024 Avrupa Şampiyonası performansını da hesaba katarak turnuva sonrasındaki satışından en az 25 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.


Advertisement