Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın Vefatının 9. Yılında Anma Töreni - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın Vefatının 9. Yılında Anma Töreni

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 9. yılında Feriköy Mezarlığı'nda düzenlenen anma töreniyle anıldı. Törene Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, eski futbolcular ve Seba'nın ailesi ve sevenleri katıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk de çelenk gönderdi. Törenin ardından siyah-beyazlı yöneticiler, Galatasaray Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen'in kabrine çiçek bırakıp dua etti. Çebi ise Seba'nın vefatının 9. yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

13.08.2023 11:53  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba kabri başında anıldı

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 9. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı'nda bulunan kabri başında anıldı.

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba, vefatının 9. yılında kabri başında anıldı. Anma törenine; Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Beşiktaşlı eski futbolcu Feyyaz Uçar, TFF ve UEFA ile İlişkilerden Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan, sevenleri ve ailesi katıldı. Anma töreni, okunan duaların ardından sona erdi.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba\'nın Vefatının 9. Yılında Anma Töreni
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın Vefatının 9. Yılında Anma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement