Beşiktaş, Liverpool'un Kalecisi Loris Karius ile Anlaşma Sağladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Liverpool'un Kalecisi Loris Karius ile Anlaşma Sağladı

Beşiktaş, İngiltere Premier Ligde Liverpool'un kalesini koruyan Loris Karius ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar Alman kaleciyi 2 yıllık kiralayacak.

20.08.2018 19:43  Güncelleme: 20:09

Beşiktaş, Liverpool'un Alman file bekçisi Loris Karius ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar 25 yaşındaki file bekçisini 2 yıllığına kiraladı.

Siyah-beyazlılar 2 yıllık kiralama bedeli için İngiliz kulübüne 2 milyon euro ödeyecek. Karius yıllık 1,4 milyon euro maaş alacak.

Kara Kartal, Fabri'yi Fulham'a 6 milyon euroya satarak kalesini Tolga Zengin'e emanet etmişti. Oynanan maçlarda kalede güven vermeyen Zengin'in yerine transfer yapılması kararlaştırıldı.

YAKIN ZAMANDA İSTANBUL'A GELECEK

Kaleci alışverişinden kar sağlayan Beşiktaş'ta Karius, yakın zamanda İstanbul'a gelerek resmi imzayı atacak.

Son Şampiyonlar Ligi'nde kaleyi koruyan genç eldiven, yediği hatalı gollerle eleştiri konusu olmuştu. Liverpool, kaleye Roma'da Alisson Becker'i transfer ederek büyük bir hamle yapmıştı.

Yaklaşık bir haftadır Liverpool'dan Loris Karius, Real Madrid'ten Kiko Casilla ve Southampton'dan Fraser Forster ile temas halinde olan transfer komitesi dün ve bugün yapılan görüşmelerden sonra Karius transferini bitirmeye oldukça yaklaştı. Beşiktaş'ın yeni kalecisinin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş, Liverpool\'un Kalecisi Loris Karius ile Anlaşma Sağladı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Liverpool'un Kalecisi Loris Karius ile Anlaşma Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • 8taş: tolga iyidi yaa bu çuvala gerek varmıdı :) adam şampiyonlar lignin en komik kalecisi seçilmişti ünlü biri yani gerçi tolga denen şahsın klübede olması lazım oğuzhan ona hadi diyince trübünlere kim saldrıcak ::::)) anlıcağınız tolga denen adam kaleciliği bırakmış artık trübünleri tahrik etme şirketi kurmuş kaptanı oğuzhan ile gerçekler bir yana türkiye gelmiş geçmiş en kötü kalecisi tolga kalsaydı 8taş kesin ama kesin ligi 6-7 bitirirdi neysee 3 10 Yanıtla
    Fenevli: Fenerlimisin yoksa sen derdine yanmaz... 0 0
  • Fenevli: 8taş siz böyle her sene eğlencemiz olmak zorundamısınız yaa yine kuyruu kıstırdınız ona buna laf atıyonuz en iyi yaptıınız şey sizi o volki tolki de kurtaramayacak bu yıl şimdiden ağlamaya başla istersen. 3 8 Yanıtla
    trgdfrt: sizin hakkınızdan yeni malatya geldi nede olsa sarı kırmızı önce malatyayayı yende sonra bjkye laf söyle ama anca laf söyle karşı karşıya kanaryacıksın kartalın pencesinde yok olup gideceksiniz 8 mi 9 mu ozaman görürsün 3 2
  • Dobraadam: Bence iyi 8 2 Yanıtla
  • Cem can: Şampiyonlar ligi finalindeki performansı bekliyoruz ondan :D 6 2 Yanıtla
  • bhgfd: malatya maçında çok güldüm kasıklarıma ağrı geldi 1 4 Yanıtla
  • fbli: GELSİN GOLLER KOVA GELİYOR KOVA 1 1 Yanıtla
  • Özgür : Fenevliler siz önce kendi kicinizi kurtarın aldığınız kaleci gol yemekten göbek yaptı malatya da iyiler var bibakin 0 0 Yanıtla
  • MEHMET: BJK CANDIR 0 0 Yanıtla

Advertisement