Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile Yolları Ayırma Kararı Aldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile Yolları Ayırma Kararı Aldı

Beşiktaş, Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'yı kalmaya ikna edemedi. Quaresma, kısa süre içinde Türkiye'den ayrılacak.

29.01.2019 09:23  Güncelleme: 09:32

Beşiktaş'tan ailesel nedenler yüzünden ayrılmak isteyen Ricardo Quaresma'nın durumu belli oldu. Yönetim, Portekizli'nin kalmasını istedi ancak ikna edemeyince gidişine onay verdi.

Beşiktaş'ta "Gitmek istiyorum, eşimle sorumlarım var" diyen ve yönetim ile görüşen Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı takımdaki kariyeri son buluyor.

QUARESMA İÇİN YOLUN SONU

İkinci Başkan Serdar Adalı'nın "Sezon sonu gidersin" sözlerinin ardından, Quaresma ile Erzurumspor maçından sonra bir kez daha görüşülmesine karar verilmişti. Portekizli futbolcunun, Erzurumspor karşılaşmasında kırmızı kart görmesi sonrası taraftarlar da tepki göstermişti. Beşiktaş yönetimi, Ricardo Quaresma ile yolları ayırmaya karar verdi.

Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile Yolları Ayırma Kararı Aldı

İki taraf dün bir araya gelerek son detayları konuştu ve yapılan anlaşmanın ardından Portekizli'nin sözleşmesinin feshedilmesine karar verildi. Görüşmenin ardından Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılan Quaresma, alacakları konusundaki prosedürlerin tamamlanmasını bekliyor.

35 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra Pepe gibi Porto'ya imza atacak.

113 GOLE KATKI SAĞLADI

Kariyerine Sporting Lizbon altyapısında başlayan Quaresma, 2003 yılında Barcelona'ya transfer oldu. Ardından Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş ve Al Ahli takımlarında oynadı. Quaresma bu sezon Beşiktaş'ta 24 resmi maçta 3 gol, 12 asistlik performans sergiledi. 35 yaşındaki futbolcunun 2020 yılına kadar siyah beyazlı takımla sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş ile 216 maçta sahaya çıkan Quaresma, 37 gol attı ve 76 gol pası verdi. 16 bin 297 dakika sahada kalan Portekizli, 6.5 sezonluk Beşiktaş kariyerinde 113 gole katkı yaptı.

(Yeni Şafak)

Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile Yolları Ayırma Kararı Aldı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile Yolları Ayırma Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Cincon: Go to Galatasaray))))) 2 14 Yanıtla
  • Ortis: Beşiktaş çok yaşlı. 36lık pepe 35lik Quaresma gitti. Atiba37 adriano36 Gökhan gönül33 medel 32 burak34 Wagner love35 Bunlar da ilk 11 oyuncusu olmamalı. Gençleşmeli takım 15 0 Yanıtla
  • fatih44: Asıl gitmesi gereken hoca dır 11 4 Yanıtla
  • Q7: Hoşçakal Kartal 9 3 Yanıtla
  • çarşı34: beşiktaşa gelmiş geçmiş en büyük futbolcu 8 2 Yanıtla
  • baskentlıı: nıce sampıyonluklarda payı olan bırınıbukadar basıt harcamayınkım oynayabılırkı q7 gıbu 5 2 Yanıtla
  • Galatasaray : Sergen den sonra Beşiktaş'ta oynamış en iyi Futbolcuydun Q7 sen 4 2 Yanıtla
  • dobraadam: çok durdu çok. 0 6 Yanıtla
  • kudurtucu volkan: güle güle kendini ronaldo sanan ama onun yaptığı istatistiğin onda birini yapamayan adam. 2 3 Yanıtla
  • GS: Come to GALATASARAY 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement