Bu Kez Geri Dönüş Yok! - Son Dakika
Spor

Bu Kez Geri Dönüş Yok!

Bu Kez Geri Dönüş Yok!

Gaziantepspor teknik direktörü Sergen Yalçın'ın dün takımın Antalya kampını terk ederek İstanbul'a döndüğü belirtildi.

16.01.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süre önce Gaziantepspor'da teknik direktörlük görevine başlayan ve kırmızı siyahlıların başında çıktığı 6 maçta topladığı 13 puanla takımı düşme hattından uzaklaştıran Sergen Yalçın dün Antalya kampını terk ederek İstanbul'a döndü.

Bugün tamamlanacak Antalya kampı öncesi Başkan İbrahim Kızıl'ın kardeşi ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Kızıl ile tartıştığı belirtilen Sergen Yalçın'ın bu olay sonrası kampı terkederek İstanbul'a döndüğü ancak resmi bir istifanın söz konusu olmadığı belirtildi.

Oyuncularla tek tek vedalaşan Sergen Yalçın'ın, Gaziantepspor'da yaşanan kongre süreciyle ilgili Vali Erdal Ata başkanlığındaki yeniş oluşumun dün yapılan toplantısının ardından kampı terk etmesi de kafalarda soru işareti yarattı.

Bu kez geri dönüş yok

Yakın zamanda finansal sorunlar yüzünden görevi bırakma kararı alıp, sonrasında ikna edilen Sergen Yalçın yaşanan son olaylarla ilgili Hürriyet'e yaptığı açıklamada Gaziantepspor yönetimine büyük hedeflerle projeler sunduğunu belirterek, "Maalesef işler istediğimiz gibi gitmedi. Yönetim tarafından isteklerim yerine getirilmedi. Ben başarıya ve hedeflere odaklanmış kişiyim. Hedefsiz yola çıkmam. Eğer bir işi yapıyorsam başarıyla ve layıkıyla yerine getirmem gerekir. Benimde taraftarlara ve oyunculara sorumluluklarım var. Bu nedenle Gaziantepspor Kulübü'nü bıraktığımı belirtirim. Gaziantepspor taraftarları her şeyin iyisine layık. Onları da üzmemek için veda etmek zorunda kaldım." dedi ve resmi istifasını şu an için yönetime sunmasa da bu kez geri dönüşün olmadığını ifade etti.

Sergen'in bugün İstanbul'da teknik direktör arayışlarını sürdüren Kayserispor ile masaya oturacağı ve Gaziantespor ile olan sözleşmesini resmi olarak feshettikten sonra sarı kırmızılıların başına geçeceği iddia ediliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bu Kez Geri Dönüş Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement