Burak'tan Azrail'e Calım - Son Dakika
Spor

Burak'tan Azrail'e Calım

Burak\'tan Azrail\'e Calım

Trabzonsporlu Burak Yılmaz’ın kullandığı araç, Sarıyer’de takla attı, park halindeki bir cipe çarptı. Otomobil hurdaya dönerken, bordo-mavili golcü, kazayı yara almadan atlattı. Futbolcuyu olay yerinden Selçuk İnan ile Olcan Adın’ın uzaklaştırdığı belirtildi.

11.12.2017 02:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EMRAH AKÇAAY
Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz, İstanbul Sarıyer'de maddi hasarlı bir trafik kazası geçirdi.
Kasımpaşa maçının ardından 3-0'lık galibiyeti kutlamak için Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekana giden futbolcu, burada eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Olcan Adın'la buluştu. Sabaha karşı 04: 00'de buradan Ferrari California marka siyah araçla ayrılan bordo-mavili golcü, Baltalimanı'nda nedeni belirli olmayan bir sebeple kontrolden çıkarak takla attı. Burak Yılmaz'ın kullandığı 34 ET 0056 plakalı lüks otomobil, daha sonra yolun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan cipe çarptı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler ters dönmüş haldeki otomobil ile cipin içini kontrol etti ancak sürücüyü bulamadı.Aynı mekanda eğlendiği Selçuk İnan'ın yardımıyla araç içinden çıkan futbolcu, şiddetli şekilde yaptığı kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Olay yerinden uzaklaşan Yılmaz, kayıplara karıştı.
Fatih Terim'in damadı olan Volkan Bahçekapılı'nın ortağı olduğu Ercar Motors'a ait olan lüks araç, olay sonrası kullanılamaz hale geldi. Kaza yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracı Yeniköy'de bulunan bir otoparka çekti.
]
Ambulans istemedi
Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, olayı şöyle anlattı:
"Araç takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu bilmiyordum. Koştum, kapıyı açtım. 'Ambulans ister misiniz?' diye sordum. 'Yok' dedi. Burak Yılmaz'dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan'la, Olcan Adın da geldiler. Burak'ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnan'la birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım."
]
Sosyal medyadan açıklama

Burak Yılmaz, kazayla ilgili olarak Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu: "Geçirmiş olduğum trafik kazasını herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum. Maddi hasarlı trafik kazası gereği tüm yasal işlemler tamamlandı. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve benim için dua eden herkesten Allah razı olsun."

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Burak'tan Azrail'e Calım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement