Burak Yılmaz ABD yolcusu: Inter Miami ile dolgun ücrete anlaştı - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz ABD yolcusu: Inter Miami ile dolgun ücrete anlaştı

Fransa'nın Lille takımından ayrılmaya karar veren Burak Yılmaz, ABD'nin ünlü takımlarından Inter Miami ile el sıkıştı. Yılmaz'ın astronomik bir ücrete anlaştığı öğrenildi.

08.04.2022 11:12  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temmuz ayında 37 yaşına girecek olan Burak Yılmaz, kariyerinin son imzasını atıyor. Lille ile sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz, Fransızlara veda edip ABD'nin yolunu tutuyor. Tecrübeli golcünün yeni takımı da belli gibi.

EN CİDDİ TEKLİF

Portekiz maçı sonrası milli takımı bırakan Burak Yılmaz'ın adı Beşiktaş ve Adana Demirspor'la da anılıyordu ancak tecrübeli golcünün son durağı MLS oluyor. ABD ligi MLS'ten birçok talibi olan Burak Yılmaz, en ciddi teklifi Inter Miami'den aldı.

Dudak uçuklatan imza! Burak Yılmaz'ın yeni takımı netleşti

EV BAKMAYA BAŞLADI

Burak Yılmaz'ın David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Akşam'daki habere göre; 36 yaşındaki golcünün ABD'den ev bakmaya başladığı da kaydedildi. Hatırlanacağı üzere Inter Miami'nin golcüsü Gonzalo Higuain'in babası geçtiğimiz gün oğlunun futbolu bırakma kararı aldığını açıklamıştı.

SON İMZASI

Gelecek sezon MLS'te forma giymesine kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'ın kariyerinin son imzasını atacağı ve ABD macerasının ardından futbola veda edeceği öğrenildi. Burak Yılmaz 34 yaşında transfer olduğu Lille'de tarihi bir şampiyonluk yaşamıştı.

Dudak uçuklatan imza! Burak Yılmaz'ın yeni takımı netleşti

3 MİLYON DOLAR

36 yaşındaki Burak'ın bir sezon için 3 milyon dolar civarı bir ücret alacağı belirtildi. Mukavelenin ilk etapta 1 sezonluk olacağı da gelen bilgiler arasında.

Burak Yılmaz ABD yolcusu: Inter Miami ile dolgun ücrete anlaştı

Son Dakika Spor Burak Yılmaz ABD yolcusu: Inter Miami ile dolgun ücrete anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement