Bursaspor 3 Puanı Tek Golle Aldı - Son Dakika
Spor

Bursaspor 3 Puanı Tek Golle Aldı

Bursaspor 3 Puanı Tek Golle Aldı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında sahasında ağırladığı Sivasspor'u 1-0 mağlup etti.

03.03.2013 18:59

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında ağırladığı Sivasspor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Çok önemli bir 3 puan aldık. Maçtan önce küme düşme potasındaki takımların ve ilk 6'yı kovalayan takımların almış olduğu sonuçları gördük. Maçtan önce 7. sıraya düştük. Böyle bir stratejisi olan maça başladık. Oyunun ilk yarısında 2-0 olabilirdi. Batalla oyun zekasını ve futbol kalitesini konuşturup, golü attı. Fenerbahçe maçını kazanıp, joker almak istiyoruz. Beşiktaş-Fenerbahçe maçının skoru da bizim için önemli" diye konuştu.

"PİNTO PATLAMA YAPACAK"

Bursasporlu taraftarların Pinto'ya gösterdikleri tepkiyi değerlendiren Karaman, "Pinto'yu arkadaşları da destekliyor. Golcü oyuncular gol atamayınca demoralize olur. 30. dakikada Pinto'yu oyundan alıp demoralize etmeyi düşünmedim. Oyundan çok düşmüştü. Hepsine ihtiyacımız var. Sestak, Vederson ve Ferhat uzun süredir sakatlıklar ile uğraşmışlardı. Golden sonrada Pablo'yu çağırıp, gol sevincini Pinto ile paylaşmasını istedim. Pinto'nun bir maçta inanılmaz patlama yapacağına inanıyorum" dedi.

Sağ bek oyuncusu Basser ise, "Maça çok iyi başladık. Penaltı kazandık ama kaçırdık. Diğer pozisyonlarda penaltıyı kaçırmanın etkisini yaşadık. İkinci yarıda da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Herkes çok iyi enerji harcadı. Maçı kazanmayı hak ettik. Bana gösterilen yer neresi ise orada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bugünde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve yaptığımı düşünüyorum. Sakatlandığım pozisyonda topa bakarken, ayağımın burkulduğunu hissettim. Ayağımın kırıldığını sandım. Tedavi yapıldı. Yarın MR'dan sonra belli olacak" dedi.

Maurice Edu da, "Son bir haftadan sonra. Bu maç bizim için çok önemliydi. Herkes sahada elinden geleni yaptı ve 3 puanı hak ettik" şeklinde konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, "Perşembe günü oynadığımız maçtan sonra bu maç çok önemliydi. Kazanmayı çok istiyorduk. Penaltıya bir şey demiyorum. Beşiktaş maçımızda bariz penaltıları vermemişlerdi. Bu maçta basit bir dokunmaya penaltı verildi. Bizim kızdığımız nokta bu. Kendi yaptığımız bariz hata ile Bursaspor gol attı. Ne Beşiktaş maçında ne de bu maçta mağlubiyeti hak edecek oyun oynamadık. Bu şekilde maçı verdiğimiz için üzgünüz. Daha önümüzde maçlar var. Bu maçları kazanıp, telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

Çok ilginç bir maç olduğunu ifade eden Grosicki ise, "Bizim daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Talihsiz bir gol yedik. Son haftalarda aldığımız puan kayıpları ile durum hiç iç açıcı değil. Maçta da ayağıma darbe aldım. Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Ziya Erdal ise, "İki takımın konumu da önemliydi. Kazanmak için gelmiştik. İyi bir mücadele oldu. Puanla ayrılmayı istiyorduk ama olmadı. Antalya maçından galibiyet ile ayrılmayı istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor 3 Puanı Tek Golle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement