Bursaspor Zorlu Maçlar Öncesi Moral Kaybetti - Son Dakika
Spor

Bursaspor Zorlu Maçlar Öncesi Moral Kaybetti

Bursaspor Zorlu Maçlar Öncesi Moral Kaybetti

Bursaspor, Süper Lig'in 7.haftasında Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada son dakikalarda yediği gollerle adeta şok yaşarken, zorlu karşılaşmalar öncesi ise moral kaybı yaşadı.

08.10.2012 10:49

Bursaspor, Süper Lig'in 7. haftasında Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada son dakikalarda yediği gollerle adeta şok yaşarken, zorlu karşılaşmalar öncesi ise moral kaybı yaşadı.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Genç yetenek Okan Deniz ve Arjantinli oyuncu Fernando Belluschi'nin golleriyle 2-0 üstünlük yakalayan yeşil-beyazlılar, 3 dakikada yediği 2 golle sahadan 1 puanla ayrılırken, kötü gidişatını da sürdürdü. Süper Lig'de son 3 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan Timsah, ligde oynayacağı zorlu karşılaşmalar öncesi de moral kaybı yaşadı.

7 MAÇTA 2 GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Sivasspor ile 2-2 berabere kalan yeşil-beyazlılar, 3 puana hasret kaldı. Ligde son 3 karşılaşmadan da sahadan 1 puanla ayrılan Timsah, ligin 7 haftalık periyodunda ise sadece 2 kez 3 puan sevinci yaşayabildi. İlk hafta mücadelesinde deplasmanda Kayserispor'u Pinto'nun golüyle geçen Bursaspor, 4. haftada ise Karabükspor'u 4-1 ile geçmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray maçlarında sahadan boynu bükük ayrılan yeşil-beyazlı ekip, Elazığspor, Gaziantepspor ve Sivasspor karşılaşmalarında ise 1 puana razı oldu. Ligde 7 hafta sonunda yalnızca 9 puanı bulunan Bursaspor, rakip fileleri 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

BURSASPOR'U ZORLU FİKSTÜR BEKLİYOR

Ligde son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla moral kaybeden Timsah, zorlu bir fikstüründe eşiğine geldi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Bursaspor, ardından Trabzonspor'a konuk olacak. Süper Lig'in 10. haftasında sahasında ligin iddialı ekiplerinden Kasımpaşaspor'u konuk edecek yeşil-beyazlılar, bir sonraki hafta ise Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Ligde son 3 haftada galibiyet yüzü göremeyen Bursaspor'un, bu zorlu karşılaşmalarda nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

OKAN DENİZ İLK GOLÜNÜ ATTI

Bursaspor'un genç yeteneği Okan Deniz, Süper Lig'de bu sezon ilk kez kadroya girdiği ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'dan ilk 11'de şans bulduğu Sivasspor karşılaşmasında gol atma başarısı gösterdi. Karşılaşmanın 13. dakikasında Sestak'ın ortasına ceza sahası içinde arka direkte kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturan genç yetenek, Bursaspor formasıyla da ilk kez gol sevinci yaşadı. 18 yaşındaki oyuncu bugüne dek tüm resmi karşılaşmalarda 10. kez forma giydi. Öte yandan Bursaspor'un yeni transferlerinden Arjantinli orta saha Fernando Belluschi de yeşil-beyazlı forma altındaki ilk golünü kaydetti.

TİMSAH'A 3 GÜN İZİN

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşılaşmasının ardından öğrencilerine 3 günlük izin verdi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada talebelerine 3 gün izin yapacak olan yeşil-beyazlılar, 18 Ekim Perşembe günü Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Zorlu Maçlar Öncesi Moral Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement