Cenk Tosun, Arda Güler'e övgüler yağdırdı - Son Dakika
Spor

Cenk Tosun, Arda Güler'e övgüler yağdırdı

Beşiktaş'ın yıldızları Cenk Tosun ve Necip Uysal, katıldıkları canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundular. Cenk Tosun, Türkiye'den yurtdışına büyük paralara transfer olmanın zor olduğunu belirterek, Şampiyonlar Ligi'nde veya UEFA Kupası'nda başarılı olmadığın sürece yabancı kulüplerin pek ilgilenmediğini söyledi. Arda Güler'e övgüler yağdıran Cenk, onun hayatında gördüğü en yetenekli futbolcu olduğunu belirtti ve Türk tarihinin en yüksek rakamını kazandırdığını söyledi.

20.06.2023 21:27

Beşiktaş'ın yıldızları Cenk Tosun ve Necip Uysal, katıldıkları canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundular. Arda Güler hakkında konuşan Cenk, 18 yaşındaki yıldız futbolcudan övgülerle bahsetti.

AVRUPA'DA BAŞARILI OLMAYINCA KİMSE İLGİLENMİYOR

Türkiye'den yurtdışına büyük paralara transfer olmanın zor olduğunu belirten Cenk Tosun, "Tamam güzel oynuyorsun Türkiye'de ama Şampiyonlar Ligi'nde veya UEFA Kupası'nda başarılı olmadığın sürece yabancı kulüpler pek ilgilenmiyordu. Şampiyonlar Ligi'nden gruptan birinci sırada çıkmamız ve benim iyi performansım bana İngiltere kapısını açtı" dedi.

"BENİ GEÇERSE ARDA GEÇER"

Arda Güler'e övgüler yağdıran Cenk, "Bonuslarla birlikte 27 milyon euro kazandırdım kulübüme. Türk tarihinin galiba en yüksek rakamı bu. Geçerse Arda Güler geçer diye düşünüyorum. Maşallah, nazar değmesin. Arda, hayatımda gördüğüm en yetenekli futbolcu diyebilirim. Bu yaşta, bu öz güvende, bunları yapması hayranlıkla izliyoruz. Sevenlerin bile nazarı değermiş, o yüzden maşallah diyelim" ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun, Arda Güler\'e övgüler yağdırdı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Cenk Tosun, Arda Güler'e övgüler yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement