Çin'den Eto'o'ya 27 Milyon Euro'luk Teklif - Son Dakika
Spor

Çin'den Eto'o'ya 27 Milyon Euro'luk Teklif

Çin kulübü Shanghai Shenhua, Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'ya 3 yıl için 27 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

22.01.2016 14:22  Güncelleme: 15:45

HABERLER.COM ÖZEL/ RECEP KIYATSIL

Antalyaspor'un sezon başında İtalya'nın Sampdoria takımından kadrosuna kattığı Samuel Eto'o için Çin kulübü Shanghai Shenhua, 27 milyon euro'luk bir teklif yaptı.

27 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Astronomik bir rakamla Beşiktaş'tan Demba Ba'yı transfer eden Shanghai Shenhua, şimdi de gözünü Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto'o'ya dikti. Çin kulübü, Eto'o için Antalyaspor'a 10 milyon euro'luk cazip bir teklif yaptı. Çin kulübü, Eto'o'ya ise 3 yıllık bir sözleşme ve toplamda 27 milyon euro önerdi.

MENAJER ÖZKAN DOĞAN: ANTALYASPOR YÖNETİMİ NE DERSE O OLUR

Samuel Eto'o'nun menajeri Özkan Doğan, konuyla alakalı Haberler.com'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Eto'o'ya Katar ve Çin'den bazı teklifler var. Eto'o, Antalyaspor'un sözleşmeli futbolcusu. Kendisi Antalya'da oynamaktan ve Türkiye'de yaşamaktan mutlu. Ancak Antalyaspor, Eto'o'yu satmak, Kamerunlu golcü de gitmek isterse bu transfer gerçekleşebilir. Kısacası Eto'o'nun transferi Antalyaspor yönetiminin vereceği karara bağlı. Antalya yönetimi ne derse o olur"

Çin\'den Eto\'o\'ya 27 Milyon Euro\'luk Teklif

Son Dakika Spor Çin'den Eto'o'ya 27 Milyon Euro'luk Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • akdenizli: Eto.nun yerine kimi alacaksınız merak ediyorhm...son günlerde yaptıgınız transferleri toplayın eto.nun yarısı etmez kimi getireceksiniz messiyimi... 0 0 Yanıtla

Advertisement