Çocuk Satranç Liginde "Bahçelievler İlköğretim Okulu" Şampiyon - Son Dakika
Spor

Çocuk Satranç Liginde "Bahçelievler İlköğretim Okulu" Şampiyon

Çocuk Satranç Liginde "Bahçelievler İlköğretim Okulu" Şampiyon

08–09 Ocak Günleri Gazi Atatürk Spor Salonunda Burdur Çocuk Satranç Ligi Turnuvasının 3. Ve 4. Buluşmaları Gerçekleştirilerek İl Yarışmaları Sonuçlandırıldı.

10.01.2011 11:55

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Burdur Satranç İl Temsilciliğince düzenlenen turnuvaya; 8 Takımda, 53 sporcu aktif olarak katıldı.

İlk üç dereceye giren takımlara kupa , takım sporcularına madalya ve tüm sporculara katılım belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Resul ALPTEKİN, İl Temsilcisi Serdar BAŞGÜL ve Çeltikçi İlçe Temsilcisi Şükrü ŞENER tarafından verildi.

Turnuva SONUCU

Derece. Takım Adı Puan

1 Bahçelievler İ.Ö.O. 13

2 Gazi Genç Beyinleri 12

3 Suna Uzal Şahinler 10

4 Şeker Çocuk Kulübü 8

5 Mehmet Yıldızlı İ.O. 5

6 Kozluca İ.O 4

7 Suna Uzal Kartallar 2

8 N.M.N. Velicangil İ.O. 2

Başhakemliğini Orhan ALTIN'ın yaptığı turnuvanın Serdar KAYA, Ali ARMUTCU ve Mustafa ÜNAL' da hakem olarak görev yaptı. Turnuvaya İl Merkezindeki 7 Okul takımımızın yanında Kozluca İlköğretim Okulu takımı da katılarak başarıyla yarıştılar.Ayrıca Suna Uzal İlköğretim Okulmuz da 2 takımla temsil edilerek turnuvaya renk katmıştı.

Yarışmalar sonucunda ilk 2 sırayı alan Bahçelievler İ.O. ve Gazi Genç Beyinleri (Gazi İ.O.) takımları İlimizi Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Çocuk Satranç Ligi finallerinde temsil etmeye hak kazandı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Çocuk Satranç Liginde 'Bahçelievler İlköğretim Okulu' Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement