Comolli, İrfan Can'a hayran kaldı - Son Dakika
Spor

Comolli, İrfan Can'a hayran kaldı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, 2-2 berabere biten Başakşehir-Trabzonspor maçını tribünden takip etti. Comolli, Mahmut Tekdemir, Visca ve İrfan Can'ı izledi. Tecrübeli isim özellikle İrfan Can'a hayran kaldı.

29.10.2019 13:47

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçı olan Başakşehir- Trabzonspor mücadelesini tribünden takip etti.

Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmada İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Edin Visca'yı göz hapsine alan Fransız futbol adamı, özellikle İrfan Can Kahveci'nin performansına hayran kaldı.

Comolli, İrfan Can'a hayran kaldı

COMOLLI ÇOK BEĞENDİ

Yetenekli oyuncunun, ilk yarının son bölümlerinde iki rakibini arka arkaya jeneriklik çalımlarla oyundan düşürerek kaleyi yokladığı pozisyonda adeta mest olan Comolli, bu transfer için yeniden iştahlandı.

Hatırlanacağı üzere Damien Comolli geçen sezon da Başakşehir- Çaykur Rizespor maçını yine Fatih Terim Stadı'nda takip etmiş, karşılaşma 1-1 berabere biterken Çaykur Rizespor'un golü Vedat Muriqi'den gelmişti. O dönem Comolli'nin Mert Günok ve Visca'yı izlediği belirtilmişti. Ancak geçtiğimiz sezon ki girişimler sonuçsuz kalmıştı.

Comolli, İrfan Can\'a hayran kaldı

Son Dakika Spor Comolli, İrfan Can'a hayran kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Canbb: Isiniz gucunuz riv riv 2 4 Yanıtla
  • Serdar: Muriç 50 milyonsa irfan 70 eder. 1 2 Yanıtla
    Hemşinli: muriçi 50 olsun bunu kabul etmenizde güzel. 0 0 Hemşinli: muriçi 50 olsun bunu kabul etmenizde güzel. 0 0
  • .....: ulan comoli senin gibi direktötü yesinler kendini kanıtlamış herkesin gördüğü beğendiyi oyuncuyu izlemeye gerekmi var başakşehir bırakırsa verirsin parasını alırsın şuan süperligin en değerli oyuncusu tartışmasız irfandır. 0 0 Yanıtla

Advertisement