Demet Akalın, Galatasaray'a 45 Dakika Dayanabildi - Son Dakika
Spor

Demet Akalın, Galatasaray'a 45 Dakika Dayanabildi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Galatasaray'ın ilk yarıda Dortmund'dan 3 gol yemesi üzerine stadı erken terk ederken "Çok uğurlu geldim" diyerek kendisini ti'ye aldı.

23.10.2014 10:27  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın, Borussia Dortmund'a 4-0 mağlup olduğu maçta tribünde sürpriz bir isim vardı. Beşiktaşlılığıyla bilinen ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Galatasaraylı eşi Okan Kurt'la birlikte TT Arena'da sarı-kırmızılı takıma destek vermek istedi ancak skor istedikleri gibi gitmeyince ilk yarının sonunda tribünleri terk etmek zorunda kaldılar.

"ÇOK UĞURLU GELDİM MAÇTAN ÇIKTIM ANNE"

Eşinden dolayı Galatasaray'ın maçlarına yakın bir ilgi gösteren ve karşılaşmaları genelde evinde takip eden Demet Akalın, dün akşam ki maç için TT Arena'da yerini aldı. Alman ekişbi ilk yarıyı 3-0 önde kapatınca Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, stadı erken terk etti. Sosyal medya hesabı Twitter'dan resim paylaşan ve altına "Cok ugurlu geldim mactan cikdim annneeee" şeklinde yorum yaparak kendisini ti'ye aldı. Akalın daha sonra attığı tweetle "Benim sansım evde yaaa" diyerek Galatasaray için duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

İŞTE DEMET AKALIN'IN MAÇ ESNASINDA ATTIĞI TWEETLER...


Demet Akalın, Galatasaray\'a 45 Dakika Dayanabildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Demet Akalın, Galatasaray'a 45 Dakika Dayanabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Doğru Söz: Ne kadar önemli bir haber ! Demet Akalın stadı terk etmiş. Ha bir de bu . . . . uyu izlemesi için stada muhabir falan yolluyorsunuz ya o da ayrı bir gerzeklik. . . 14 1 Yanıtla
  • hakanbektaş: KADIN HAKLI BEYLER. . . . . 11 3 Yanıtla
  • 0: Kadın haklı beyler. Şansı evde daha iyiymiş. Bu söze ne denir. Hep evde kalın . . . 1 1 Yanıtla
  • doğrucu davut: takımın içine düştüğü durumun nedenini sorgulamaya gerek yok fenerbahçe maçında sneijderin attığı 2. ci golden sonra kimler sevindi kimler sevinmedi gördülerse zaten cevabıda biliyorlardır dahada konuşmaya gerek yok. 2 0 Yanıtla

Advertisement