Derbi Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Derbi Maçın Ardından

Derbi Maçın Ardından

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aytöre: "Bugün yenildik.

06.04.2014 22:21

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maç öncesinde ve karşılaşma sırasında yaşananlara tepki göstererek, "Bugün yenildik. Zaten sadece böyle yenilebilirdik" dedi.

Aytöre, Türk Telekom Arena'dan ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, stada gelirken taşlandıklarını, statta küfürlere maruz kaldıklarını anlatarak, "Aslında söylenecek çok fazla bir şey yok. Bugün yenildik. Zaten sadece böyle yenilebilirdik. Biz futbolun ayak oyunu olduğunu biliyoruz ama bu şekilde bir ayak oyunu olduğunu bilmiyoruz. Stada gelirken taşlandık, futbolcularımız türlü yabancı cisimlere maruz kaldı. Stada geldikten sonra, ağza alınmayacak, galiz küfürlere maruz kaldık. Sonuçta futbolcularımız başta olmak üzere, futbol hak etmediği bir şekilde gerildi" diye konuştu.

Futbol için kötü bir gün olduğunu ifade eden Aytöre, şunları söyledi:

"Siz sormadan ben söyleyeyim. Hakem üçlüsü layıkıyla görevini yapmıştır. Kendilerini kutluyorum. Galatasaraylı bazı futbolcular da layıkıyla görevini yapmıştır. Ama kimse sevinmesin, kimse de heveslenmesin, Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Fenerbahçe özellikle Türkiye'nin en büyük camiası ve en büyük kulübü olduğunu, bugün yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla da göstermiştir. Futbol için kötü bir gün olduğunu düşünüyorum. Çok iyi oynadık mı? Hayır. Bize yakışan mücadeleyi gösterdik mi? Hayır. Ama zaten biz bu şekilde yarışmayacaktık. Şampiyon olacağız, Fenerbahçe taraftarı bundan emin olsun."

Sarı-lacivertli yönetici, açıklamasının ardından soru kabul etmedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Derbi Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement