Drift gösterisi adrenalin dolu anlar yaşattı - Son Dakika
Spor

Drift gösterisi adrenalin dolu anlar yaşattı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen 'Gebze Driftfest' etkinliğinde tecrübeli yarış pilotları, özel pistte drift gösterisi yaptı. Pilotlar, yaptıkları manevralarla büyük bir heyecan yaşattı. Etkinlikte bulunan vatandaşlar, adrenalin dolu anlar yaşadı. Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya ise seyirciyle bir arada olmanın kendisine moral verdiğini belirterek Gebze Belediyesi'ne teşekkür etti.

31.07.2023 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Drift gösterisi adrenalin dolu anlar yaşattı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir araya gelen tecrübeli yarış pilotları, kendilerine ayrılan özel pistte drift gösterisi yaptı. Pilotlar yaptığı manevralarla tozu dumana kattı.

Gebze Belediyesi, Mevlana Mahallesi'ndeki pazar alanında "Gebze Driftfest" etkinliği düzenledi. Tüm güvenlik önlemlerinin alındığı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı gösteride heyecan dolu anlar yaşandı. Tecrübeli pilotlar, otomobilleri ile drift yaparak adeta pisti dumana kattı.

Yarışlardan keyif aldığını söyleyen Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya, "Seyirciyle bir arada olmak harika. 5 sene sonra tekrardan Türkiye Ralli Şampiyonasında yarışıyorum, o yüzden seyirci ile bir arada olmak, yarışlar öncesi bana moral oldu. Harika bir etkinlik oldu, Gebze Belediyesi'ne teşekkür ederim" dedi.

Drift gösterisi adrenalin dolu anlar yaşattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Drift gösterisi adrenalin dolu anlar yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement