Eski Şöhret Futbolcular Almanya'da - Son Dakika
Spor

Eski Şöhret Futbolcular Almanya'da

Eski Şöhret Futbolcular Almanya\'da

Galatasaray'ın Eski Şöhret Futbolcuları Almanya'da

03.01.2011 09:41

GALATASARAY'IN ESKİ ŞÖHRET FUTBOLCULARI ALMANYA'DA

ÜMİT DAVALA: "GALATASARAY KÖTÜ YÖNETİLİYOR"

Almanya'nın Delmenhorst kenti Galatasaray'ın eski şöhret futbolcularını konuk etti. Dieter Burdeski'nin sahibi olduğu Burdeski Events Spor Ajansı tarafından Oldenburg kentinde organize edilen Şöhretler Futbol Turnuvası'na Galatasaray'ın şöhretleri de katıldı. Turnuva için Cüneyt Talman, Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz, Mert Korkmaz, Okan Buruk, Ümit Davala, Evren Turhan, Savaş Koç, Ersan Doğu, eski Trabzonsporlu Hami Mandıralı ile eski Fenerbahçeli Nurettin Yıldız Almanya'ya geldiler.

Şöhretler için Delmenhorst kentindeki Hotel zur Riede otelinde yemek verildi. Otel sahibi Mustafa Elmalı tarafından verilen yemeğe; eski futbolcuların yanı sıra organizatör Tuncay Bender, Öger Türk Tur temsilcisi Selim Ateş, TFF Avrupa eski temsilcisi Metin Tekin, Trabzonspor eski yöneticisi İsmail Demir, Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci ile yöneticileri de katıldı. Yemek öncesi Hasan Küşneci turnuva için Almanya'ya gelen şöhretlere birer plaket hediye etti. GALATASARAY GENÇ YETENEK AVINA ÇIKACAK

DHA'ya Galatasaray ile ilgili bir değerlendirme yapan Galatasaray'ın eski kaptanlarından Cüneyt Talman, Sarı-kırmızılı takımın ikinci yarı daha iyi olacağını söyledi. Talman, "Galatasaray için ligin ilk yarısı iyi geçmedi. Hedeflerden uzaklaştı. Ancak Galatasaray'ın ikinci yarı daha iyi olacağına inanıyorum. Galatasaray'ın Avrupa kupalarına erken veda etmesi alışık bir durum değil" dedi.

Galatasaray'ın Scout ekibinde yeraldığını ve yetenekli gençleri keşfedeceklerini anlatan Talman, "Avrupa'da çok yetenekli Türk gençleri var. Ben de Galatasaray'ın Scout ekibine girdim. Bundan böyle yetenekli gençleri takımımıza kazandırmak için çalışacağım. Mesut Özil gibi milli takımı tercih etmeyen yetenekli sporculara daha sıcak yaklaşıp onları kazanmaya çalışacağız" dedi. KORKMAZ: "BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM"

Turnuva için Almanya'ya gelmelerinin kendileri için iyi olduğunu belirten Bülent Korkmaz, "Burada bulunmaktan mutluyum. Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarla bir aradayım. Turnuvanın iyi geçeceğini ve izleyenlere zevk vereceğine inanıyorum" diye konuştu. DAVALA: "GALATASARAY KÖTÜ YÖNETİLİYOR"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Davala ise yönetim hakkında çok sert açıklamada bulundu. Yönetimin kötü olduğunu belirten Davala, "İlk yarıda oynanan oyun ve alınan sonuçlar Galatasaray'a yakışmadı. Kongrede Adnan Öztürk'ü destekledik. Öztürk'ü niye desteklediğimiz şu an ortaya çıkıyor. Kötü bir yönetim var ve iyi yönetilmiyor. Hagi'nin başarılı olmasını herzaman isteriz ama üste sorun yaşanırsa altdakilede aynı sorunu yaşarlar. Biz herzaman Galatasaraylıyız. Takımın ikinci yarı toparlanmasını bekliyoruz" dedi. Yemek sonrası ise hatıra fotoğrafı çekildi. Bir gazetecinin, "Galatasaray'ı ikinci yarıda zirvede görürmüyüz?" sorusu şöhretleri kahkahaya boğdu. Şöhretler uzun süre bunun esprisini yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eski Şöhret Futbolcular Almanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement