Eskişehirspor'da Antalya Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'da Antalya Kampı Sona Erdi

Eskişehirspor\'da Antalya Kampı Sona Erdi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde sürdürdüğü ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı.

10.01.2016 20:10

Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde sürdürdüğü ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı.

Manavgat'ta ikinci yarı için kamp çalışmaları yapan Eskişehirspor, bugün kampın son antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde Arslan Zeki Demirci Spor Tesisleri'nde antrenmanına çıkan siyah- kırmızılı futbolcular, kısa koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kendi aralarında pas çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Sezgin Coşkun, Emre Güngör ve Aytaç Öden takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Eskişehir ekibi bu antrenmanla Antalya kampını tamamladı.

Kamp hakkında gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Samet Aybaba, 8 günlük kampın iyi geçtiğini belirtti. Birkaç gün kötü hava koşullarının kendilerini engellediğini ancak bunun dışında kampı çok iyi değerlendirdiklerini anlatan Aybaba, "Takımımızda arkadaşlıklar, birlikte hareket etme duyguları çok üst düzey. Gerçi, bu havayı bırakıp eksilere gideceğiz. Antalya kampı bir takımın bütünleşmesi ve motive olması için iyi bir yer. Tüm ekip hep birlikte iyi çalıştık. Takıma birkaç takviye yapmayı düşünüyoruz. Umarım ikinci yarı başarılı bir sezon geçiririz ve daha iyi noktalara geliriz" diye konuştu.

Futbolcu Emre Güngör de kampı iyi değerlendirdiklerini ve güzel geçtiğini anlatırken, "Bu sene istemediğimiz bir yerdeyiz Eskişehirspor olarak. İnşallah bu kampı iyi değerlendirdik. Lige de iyi başlayıp bu sıkıntılı günlerden kurtulmak istiyoruz" dedi.

Kaleci Sinan Ören ise 2 Ocak'ta başladıkları mesaiyi iyi değerlendirmeye çalıştıklarını vurgularken, "Önemli bir süreç bizi bekliyor. Önce İstanbul'da kupa maçımız var. Ardından Fenerbahçe maçı ile lige başlayacağız. Alabileceğimiz kadar maksimum puan toparlayıp iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'da Antalya Kampı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement