Etebo'yu G.Saray'a gitmeye Onyekuru ikna etti: Hiç düşünmeden transfer ol - Son Dakika
Spor

Etebo'yu G.Saray'a gitmeye Onyekuru ikna etti: Hiç düşünmeden transfer ol

Galatasaray'ın yeni transferi Etebo'yu Onyekuru'nun ikna ettiği ortaya çıktı. Resmi imzayı atmayı bekleyen 24 yaşındaki Nijeryalı orta saha, görüşmeler esnasında vatandaşını da aradı. Etebo, Onyekuru'nun, "Hiç düşünmeden G.Saray'a gitmelisin" yanıtı sonrası rotasını İstanbul'a çevirdi.

09.09.2020 10:14  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın sessiz sedasız İstanbul'a getirdiği ve dün koronavirüs testinden geçirdiği Stoke City'li Oghenekaro Etebo transferinin perde arkası belli oldu.

Lemina ve Seri'yi tekrar kiralamayı başaramayan sarı-kırmızılıların imdadına son dönemde en çok iş yaptıkları menajer William D'Avila yetişti ve Stoke City'deki oyuncusu Etebo'nun transferini bedavaya bitirdi. 24 yaşındaki Nijeryalı 8 numara için kiralama ücreti ödemeyecek olan Galatasaray sözleşmeye 3.5 milyon Euro satın alma opsiyonu koyacak.

"AVRUPA KUPALARINDA OYNAMA FIRSATINI KAÇIRAMAM"

Sabah'ın haberine göre, geçen sezonu İspanya'da geçiren Etebo'yu Getafe tekrar kiralamaya çalıştı. Premier Lig ekibi Burnley de resmi teklif yaptı ancak 1995 doğumlu orta saha oyuncusu "Her maçı kazanmak için sahaya çıkan, şampiyonluk hedefleyen bir takımda oynamak istiyorum. Avrupa kupalarında kendimi gösterme fırsatını kaçıramam'' diyerek Galatasaray'ı seçti.

Etebo'yu G.Saray'a gitmeye Onyekuru ikna etti: Hiç düşünmeden transfer ol

"HİÇ DÜŞÜNMEDEN G.SARAY'A GİT"

Transfer sürecinde ayrıca eski dost devreye girdi. Henry Onyekuru, vatandaşı Etebo'ya "Hiç düşünmeden Galatasaray'a gitmelisin" tavsiyesinde bulundu.

Geçen sezon sonunda sakatlık yaşayan ve 29 Haziran'dan beri sahaya çıkamayan Nijeryalı oyuncunun transferi, kapsamlı uygulanacak olan sağlık testlerini geçerse resmiyet kazanacak.

ODASINDA KARANTİNADA

Koronavirüs testinden geçen Etebo, otelinde karantina altında. Test sonucunun negatif olması halinde bugün sağlık kontrolünden geçecek ve yarın idmana çıkacak.

Etebo\'yu G.Saray\'a gitmeye Onyekuru ikna etti: Hiç düşünmeden transfer ol

Son Dakika Spor Etebo'yu G.Saray'a gitmeye Onyekuru ikna etti: Hiç düşünmeden transfer ol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Amedli21: Gsnin ne oldugu belli 5 12 Yanıtla
    Tabiyat: Ne ot oldugun adindan belli 5 3 Komando: Sen git dağda öl pis keko 2 0 Kapalı alan: Ben Silo senin amedini özledim kıroo 1 0
  • .: şikeci fener 9 5 Yanıtla
  • andsmero: beleşci cincon 2 10 Yanıtla
    GsLi: Beleş ya da pahalı. Sonuca bakacaksın. 2015i hatırla. Aziz yıldırım 70 milyon euro saçtı. Van persieler naniler josefler. Bu lige fazla geleceğiz, açık ara şampiyon olacağız dediler. Galatasaray Bilali almış diye alay ettiler. Sonuç: Galatasarayı yakalamak için galatasarayın tozunu yuta yuta, ecel teri döke döke galatasarayın peşinden şampiyonluk kovaladılar. Galatasaray şampiyon oldu. İbret alın biraz ibrettttt 11 2
  • Baba kartal: Çakma amokachi :) 1 6 Yanıtla

Advertisement