EURO 2024 Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Spor

EURO 2024 Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

EURO 2024 Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Türkiye'nin güvenlik önlemleri için Dışişleri Bakanlığı, TFF, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğü yöneticileri bir araya geldi. Toplantıda, A Milli Futbol Takımı ve Türk vatandaşlarının güvenliği konusunda yapılan çalışmalar ve hazırlıklar ele alındı.

14.05.2024 23:39

Almanya'da 14 Haziran-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğü yöneticilerinin katılımıyla eş güdüm toplantısı gerçekleştirildi.

TFF'nin açıklamasına göre, Ankara'da Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, federasyon heyetine TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop başkanlık yaptı.

Eş güdüm toplantısında, EURO 2024 finallerinde A Milli Futbol Takımı ile Türk vatandaşlarının güvenliği başta olmak üzere yürütülen çalışmalar ve hazırlıklar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement