Fatih Terim, "Ayağa Kalkmayan Fenerli Olsun" Tezahüratıyla Ayaklandı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, "Ayağa Kalkmayan Fenerli Olsun" Tezahüratıyla Ayaklandı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Eurocup finalinde İtalyan Venezia'yı yendikleri maçın son dakikalarında taraftarın "Ayağa kalkmayan Fenerli olsun" tezahüratını duyunca ayaklandı.

12.04.2018 08:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın FIBA Eurocup finalinde İtalyan Reyer Venezia'yı 90-68 mağlup ettiği ilk maçı, Fatih Terim, kızı Merve Çetin Terim ve Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Oktay Mahmuti ile birlikte izledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise maçı locada TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve FIBA Başkanı Turgay Demirel ile birlikte takip etti.

Fatih Terim maçın heyecanıyla bazı pozisyonlarda ayağa kalkarak hakeme itirazda bulundu.

Fatih Terim,

"AYAĞA KALKMAYAN FENERLİ OLSUN" TEZAHÜRATIYLA AYAKLANDI

Maçın sonlarına doğru Sinan Erdem'de tribünleri dolduran Galatasaray taraftarı, 'Ayağa kalkmayan Fenerli olsun' şeklinde tezahürat yaptı.

Bu tezahüratın ardından Fatih Terim de salonu dolduran binlerce Galatasaraylı gibi ayağa kalkarak bir süreliğine tezahürata eşlik etti.

Fatih Terim,

MUSLERA EŞİYLE İZLEDİ

Galatasaray'ın file bekçici Fernando Muslera da karşılaşmayı eşiyle birlikte takip etti.

Eurocup fnalinde rövanş maçı 18 Nisan Çarşamba günü Venedik'te bulunan Palasport Taliercio'da oynanacak. Şampiyonluk için Galatasaray'a 21 sayı ve aşağısında mağlubiyet bile yetecek.

Fatih Terim, "Ayağa Kalkmayan Fenerli Olsun" Tezahüratıyla Ayaklandı

Son Dakika Spor Fatih Terim, 'Ayağa Kalkmayan Fenerli Olsun' Tezahüratıyla Ayaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Varyoj : Bak sen Fenerin büyüklüğüne 22 16 Yanıtla Çakıcı: Hangi büyüklük şike yapmasıyla gündeme geldiği büyüklük mü yıllarca taraftarı uyutan kulübün arkasında işlerini örtbas edenlerin büyüklüğümu hadi uzaa çocukluğun GS nin başarıları ile geçmiş bir eziksin sen 4 6 Cakici: Hangi büyük ezikler 2 2
  • fener: O zaman oturmaya devam edip,adamlığı yaşasaydı 14 16 Yanıtla Çakıcı: Adam mısın lamba 2 0
  • Baba Fingo: parayla tutulmuş çoluk çocuk 14 10 Yanıtla
  • Baba Fingo: fatih terim 5 milyondan vazgeçtimi 14 8 Yanıtla
  • Digorlu: NE GERİ ZEKALI BİR HABER 18 3 Yanıtla samsunlu: sensin gerizekalı sizin için haber ne olmalı ne bekliyodun şuna bak 4 9
  • Y Y : kadıköydeki 20 seneyi geçtim şimdide T T arena sendromu başladı son 5 senedir yenemiyorsunuz duymayan cinconlu kalmasın 6 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement