Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: Rize'de Otobüsümüzü Kurşunlayanlar Yakalansın - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: Rize'de Otobüsümüzü Kurşunlayanlar Yakalansın

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gillette-Milliyet Yılın Spor Ödüllerinde aldığı ödülün ardından, Rize'de Fenerbahçe otobüsünü kurşunlayanların bulunmasını istedi.

04.04.2018 21:31

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gillette- Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 2017 yılının en iyi spor adamı ödülünü kazanırken aldığı ödülün ardından yaptığı konuşmada çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Aziz Yıldırım'ın aldığı ödül sonrası yaptığı konuşma;

"3 TEMMUZ'DAN BERİ..."

2000'li yıllarda 3 kere aday gösterilmiştim. Bana oy verenlere, beni buraya layık görenlere teşekkür ederim. 2006 yılı itibariyle Türkiye'de başlayan FETÖ örgütünün devleti ele geçirme, rejimi bozma operasyonlarında maalesef Fenerbahçe de devletin bir kurumu olarak yer almıştır. 3 Temmuz'dan beri Fenerbahçe'de bir anti devrim yaşanmıştır.

"RİZE'DE KURŞUNLANAN OTOBÜSÜN FAİLLERİ"

Bundan 3 yıl önce Rize'de lider olmuş Fenerbahçe takımının otobüsü kurşunlanmıştır. Fenerbahçe'nin otobüsü kurşunlanmış, Allah'ın yardımıyla sporcularımıza bir şey olmadan, mucize şekilde ölüm olayı gerçekleşmemiştir. 3 yılda bu olay aydınlatılamamıştır. Bu olayın faillerinin bulunarak kamuoyuna duyurulmasını bekliyoruz. Sayın İç İşleri Bakanı, sayın Cumhurbaşkanı'na buradan bu olayın faillerinin açıklanmasını istiyorum.

"BU ÜLKE BAŞKA TÜRLÜ HUZUR BULAMAZ"

Başka herhangi bir takım FETÖ saldırısı sonrası ayakta duramazdı. Fenerbahçe, taraftarının gücüyle ayakta durmuştur. Bu terör örgütü temizlenmediği sürece bu ülkede huzur bulamayız.

"HAKEM VE DİĞER ETKENLER...

Sayın TFF başkanına teşekkür ediyorum. Barış ve kardeşliğin sağlanması için hakemler ve diğer etkenlerin en az seviyeye indirilmesi gerektiğini buradan belirtmek istiyorum.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: Rize\'de Otobüsümüzü Kurşunlayanlar Yakalansın
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: Rize'de Otobüsümüzü Kurşunlayanlar Yakalansın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • FB : Büyüksün Aziz' başkan ama artık lütfen bırak başkanlığı Ali Koç a sen onursal başkanımız olarak yine devam et .... 4 3 Yanıtla
  • cemal: once "kulup icin ne gerekiyorsa yaparim" diyen ve sonra 30 yillik karisini,cocuklarinin annesini bosayip kulup sekreteriyle evlenenlerin baskanlik yapmalari yasaklansin. 3 2 Yanıtla
  • Yıl 2011: Aziz Yıldırımın talimatıyla emenikenin menajeri Erdem konyarı arayan şekip Mosturoğlu: söyle ona bizim maçta ağrım falan var deyip oynamasın. Oynarsa da berbat oynasın ama bu oynarsa şimdi dayanamaz gol atar. En iyisi sakatım deyip oynamasın. 4 1 Yanıtla
  • fatih: EZIK AZIZ 4 0 Yanıtla
  • 22 mayıs 2011: Sefer Yılmaz: ne yaptınız? Mehmet yıldız: ne yapayım Fenerbahçeyi şampiyon yaptık gidiyorum. Sefer Yılmaz: oğlum orda kafayı çakıp golü atsaydın ya. Sen kaçırmazdın o golü. Mehmet yıldız: ne golü ya ben oraya gol atmaya gitmedimki. Ben oraya bulunmaya gittim 1 1 Yanıtla
    Ts: Ne içtin kardeşim 0 0
  • esco bar13: aziz başkan sen çokyaşa cnm feda olsun sana 1 1 Yanıtla
  • Ss: kadıköy e gs bayrağı diken bulunsun 2 0 Yanıtla
  • OOOO: O işi yapanlar 99 değil 100 fetönün adamlarıyla 1 0 Yanıtla
  • Ali baba: Trabzon da oldu olay 0 0 Yanıtla

Advertisement