Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov transferinde mutlu sona yakın! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov transferinde mutlu sona yakın!

Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov transferini bitiriyor. Yıldız oyuncuyla el sıkışan yönetim, Roma'nın inadını da büyük ölçüde kırdı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da çok istediği başarılı futbolcunun son pürüzler giderildikten sonra resmi imzayı atacağı ifade edildi.

04.08.2019 08:42  Güncelleme: 10:24

Fenerbahçe, transferi için uzun bir süredir çaba sarf ettiği Aleksandar Kolarov'un transferinde nihayet mutlu sona ulaşıyor. 33 yaşındaki yıldız futbolcu ile anlaşmaya varan sarı lacivertlilerin, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İtalya Serie A ekibi Roma Kulübü'nü de büyük ölçüde ikna ettiği bildirildi. F. Bahçe yönetiminin, anlaşma sağladığı Sırbistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Kolarov'u önümüzdeki günlerde Türkiye'ye getirmesi ve sağlık kontrollerinin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.

LİLLE'E KARŞI 90 DAKİKA OYNADI

Sarı lacivertli yetkililerin transferini bitirmek üzere olduğu Kolarov, dün Roma'nın Lille'i 3-2 yendiği hazırlık mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadrosunda görmek istediği tecrübeli futbolcu, dün oynanan müsabakada diri görüntüsüyle dikkat çekerken, maçın tek sarı kartını gördü. Roma Kulübü, önceki gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kolarov'un bir taraftarın formasını imzalarken çekilmiş görüntüsünü sosyal medyadan paylaşırken, 'güle güle' anlamında gelen el sallama emojisi kullanmıştı.

Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov transferinde mutlu sona yakın!
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov transferinde mutlu sona yakın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • fatih gül: aleksandar kolarov yeni forma fenerbahce istanbul sari lacivert kadiköy sükrü saracoglu istanbul sabiha gökcen atatürk 1 0 Yanıtla
  • Fenerli: Türkiye neden hep böyle yıllardır bir yıldız futbolcu gelecekse erken gelsin lig başlayacak artık.Yıldız evet ama kariyerinin sonunda ancak gelebiliyor o da stoper şartıyla.Falcao da gelmedi hala.İkisi de 1.sınıf topçu değil.Roberto Carlos,Drogba,Snejder bunlar böyle uzatmadı.Ama bizim takımlarimizda en önemli eksik B PLANLARI YOK 0 0 Yanıtla

Advertisement