Fenerbahçe'de Terraneo'nun Yardımcısı Kovuldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Terraneo'nun Yardımcısı Kovuldu

Fenerbahçe\'de Terraneo\'nun Yardımcısı Kovuldu

Fenerbahçe'de Emre'nin ayrılığında başrol oynayan Sportif Direktör Giulliano Terraneo'nun yardımcısı Kazım Avcı'nın görevine son verildi.

03.07.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de dün şok bir ayrılık yaşandı. Sarı-Lacivertlilerde, bir süre önce sportif direktörlüğe getirilen Giulliano Terraneo'nun yardımcısının görevine son verildi.

EMRE'NİN GİTMESİNDE PAY SAHİBİYDİ İDDİASI

Başkan Aziz Yıldırım'ın yanına çağırdığı Kazım Avcı'ya kararı bizzat kendisinin ilettiği öğrenildi. Kazım Avcı, son günlerde Emre Belözoğlu'yla yolların ayrılmasında payı olduğu iddiasıyla gündemdeydi.

SAHTE BELGE SUÇLAMASI

Aynı zamanda futbolcu menajeri de olan Avcı, bir dönem Fransız futbolcu Anelka'yı sahte belgelerle Fenerbahçe'ye pazarlamaya çalışmakla suçlanmıştı.

KAZIM AVCI KİMDİR ?

İsviçre'de işçi olarak yaşamını sürdüren, ancak İnter'de oynarken Hakan Şükür'ün tercümanlığını yapıp, futbol dünyasına adım atan menajer Kazım Avcı'nın, bu harekatta büyük rolü olduğu ileri sürüldü. Hakan Şükür'ün ardından, Emre-Okan ikilisinin menajerlik şirketinde çalışmaya başlayan, 3-4 senelik mesainin ardından yolsuzluk şüpheleri yüzünden sözleşmesi sona erdirilen Avcı'nın menajerlik lisansı aldığı hatırlatıldı.

ORTAK MENAJERLİK ŞİRKETİ VARMIŞ

Kazım Avcı'nın, Ferrari (Beşiktaş), Anelka (F.Bahçe) transferlerinde başrol oynadığı, ancak bu iki futbolcunun kulüplerinde sorun olduğu da belirtildi. İtalya'da İnter'de sportif direktör yardımcılığına kadar yükselen, ancak son olarak 3. Lig kulüplerinde görev yapan, ardından Fenerbahçe'ye direktör olarak atanan Terraneo'nun, Kazım Avcı ile ortak menajerlik şirketi olduğu iddia edildi. İtalya'da daha önce de menajerlik yapan yeni sportif direktörün, Avcı ile o yıllarda tanıştığı bildirildi.

EMRE'YLE TATSIZ AYRILMIŞ

Kazım Avcı'nın, bir zamanlar şirketinde çalıştığı Emre Belezoğlu ile tatsız ayrıldığı, yolsuzluk idiaları yüzünden tedirgin olduğu vurgulandı. Avcı'nın bu nedenle, Terraneo kanalıyla Emre'nin kuyusunu kazdığı, Fenerbahçe'den ayrılmasını sağladığı da ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Terraneo'nun Yardımcısı Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Güiza: Adamı işinden etmişler türkiyediki futbolun kaymagını yiyenler fenerbahceyi yıllardan beri sömüren menejerler dogru insanlarin fenerbahcede calışmasına anca 1 ay katlandılar çünkü 1 milyonluk oyuncuyu yıllardan beri 4 milyona caktılar dürüst olmucan bu ülkede hırsız olucan tokatçı olucan Türk futbolunun durumu ortada KAZAKİSTANI zor yeniyoz U 19 milli Takımı Portekizden 5-ispanyadan 6-Gürcistandan 2 yiyoooooo ve takım Hocası bırak istifa etmeyii Fatih yardımcısı oluyooo yazıklar olsunnn 8 0 Yanıtla

Advertisement