Fenerbahçe'de Yassine Benzia, Anderlecht Maçının Kadrosuna Alınmadı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Yassine Benzia, Anderlecht Maçının Kadrosuna Alınmadı

Fenerbahçe'nin Cezayirli oyuncusu Yassine Benzia, idari kararla Anderlecht maçının kadrosunda yer almadı ve takımla idmana çıkmadı.

07.11.2018 17:50  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray derbisinde oyundan alındığı için tepki gösteren Yassine Benzia, idari kararla Fenerbahçe'nin Anderlecht maçının kadrosunda yer almadı ve idmana çıkmadı.

FENERBAHÇE, SON HAZIRLIKLARI YAPTI

UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında Fenerbahçe, yarın Belçika temsilcisi Anderlecht ile mücadele edecek. Karşılaşmanın son çalışmasını Ülker Stadyumunda teknik sorumlu Erwin Koeman yönetiminde çalışan sarı-lacivertliler, ısınma hareketleri ile çalışmaya başladı. Düz koşu ile devam eden idmanın basına açık bölümü pas çalışması ile son buldu.

BENZIA, SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI NEDENİYLE YOK

Galatasaray maçının ilk yarısında oyundan alındıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Fenerbahçeli futbolcu Benzia, Anderlecht maçının kadrosundan çıkarıldı. Cezayirli futbolcunun ''Her zaman ben! Saçma bir karar. Futbol hakkında hiçbir şey bilmiyorlar.'' şeklindeki ifadeleri üzerine idari karar ile kadro dışı bırakıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe\'de Yassine Benzia, Anderlecht Maçının Kadrosuna Alınmadı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Yassine Benzia, Anderlecht Maçının Kadrosuna Alınmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Rızzık: Fener böyle oyuncuları çok arıyormu ? 9 3 Yanıtla
  • colombialı: ulan gördümde sizin kadar salak bir takım görmedim....nasıl bırakırsınız kadro dışı yaa 8 2 Yanıtla
  • ercisli: yo yo bu Ali koç değil Aziz koç buda önüne geleni kovuyor arkadaşlar yakında seyirciyide kadro dışı bırakır. en son maho ağa gibi "vallaha köyü sataram haaaa" der. heyyyt koçum benim ne tat bıraktın ne de keyf. 5 4 Yanıtla
  • fbli: GSLİLER KUDURUYOR OH OLSUN YENİLDİNİZ 0 0 Yanıtla

Advertisement