Fenerbahçe Derbiyi Kazanırken Sakat Oyuncularını Da Kaybetmedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Derbiyi Kazanırken Sakat Oyuncularını Da Kaybetmedi

Fenerbahçe Derbiyi Kazanırken Sakat Oyuncularını Da Kaybetmedi

Fenerbahçe Derbiyi Kazanırken Sakat Oyuncularını da Kaybetmedi

21.02.2011 13:50

FENERBAHÇE DERBİYİ KAZANIRKEN SAKAT OYUNCULARINI DA KAYBETMEDİ

GÖKHAN'DA KORKULACAK BİR ŞEY YOK, EMRE, M.TOPUZ VE DIA İSE SON DERECE İYİ

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Beşiktaş derbisine 3 sakatla çıkan ve bu sakatlıkların daha da ilerlemesi için tedbirler alan Fenerbahçe'de Gökhan, Emre ve Dia'dan iyi haber geldi...

Gökhan derbiden 3 gün önce idmanda sakatlandı ve karın kasında yırtık çıkan başarılı oyuncunun durumu endişe ile izlendi.

Sahaya çıktığında ısınırken acı hissetmedi. Gökhan'a devre arasında da durumu sorulduğunda "iyiyim" dedi ve maça devam etti. Maç gerginleşip, sertlikler artınca bir de sarı kartı olunca 80. dakikada oyundan alındı.

Dr. Ertuğrul Karanlık; Emre, Dia ve Mehmet Topuz'un tedavilerini maçtan hemen sonra devam ettirirken, bu oyuncuların durumlarının gayet iyi olduğu ve herhangi bir nüksetmenin bulunmadığı öğrenildi.

Emre, Beşiktaş derbisinden önceki Kayseri maçından 2 gün önce idmanda bir yırtık yaşamıştı. Acele etmeden ama yoğun tedavi yapılarak derbiye hazır hale getirildi. "Beşiktaş derbisi bu hafta değil de haftaya olsaydı Emre için daha rahat konuşurdum ama yine de Emre hazır duruma geldi" diyen Karanlık, "Hocamız görev verdi ve oynadı. Maçtan sonra da kritik bir durum oluşmadı" dedi.

Dia için ise "Ödemi vardı. Yoğun tedaviyi ona da uyguladık. Yeni uyguladığımız sistemin de faydası var tabii. Hem Emre hem Dia'nın tedavileri için bu sistem faydalı oldu. Hücreleri çabuk yeniliyor. O da Beşiktaş derbisinden sonra çok iyi durumda..." şeklinde konuşan Karanlık, Mehmet Topuz'un sağ baldırına kramp girmişti. Kayseri maçının sonlarına doğru hafif bir zorlama vardı. Topuz çok istekli, yırtık olmadığı için oynamasında bir sakınca yoktu. Maçta da çok şükür bir şey olmadı." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Derbiyi Kazanırken Sakat Oyuncularını Da Kaybetmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement