Fenerbahçe golcü transferinde gözünü karattı: Uruguaylı golcüler Cavani ile Suarez aynı anda çubukluyu giyebilir - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe golcü transferinde gözünü karattı: Uruguaylı golcüler Cavani ile Suarez aynı anda çubukluyu giyebilir

Sezon öncesi son hazırlık maçında bu akşam Hull City ile karşılaşacak Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde transferde gaza bastı. Taraftarın merakla beklediği golcü transferinde çıtayı yükselten Başkan Ali Koç'un, 35 yaşındaki iki Uruguaylı golcü Luis Suarez ile Cavani'ye aynı anda çubuklu formayı giydirmek istediği öne sürüldü.

10.07.2022 13:07  Güncelleme: 13:23

Bu yaz sözleşmeleri sona eren ve boşta olan Luis Suarez ve Edinson Cavani'nin Fenerbahçe'ye transfer olabileceği iddia edildi.

DÜNYA KUPASI'NA HAZIR GİTMEK İSTİYORLAR

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre, 2022 Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı ile turnuvada hazır şekilde boy göstermek isteyen Edinson Cavani ve Luis Suarez, Fenerbahçe forması giyebilir. Arjantin ve MLS'ten de teklifler alan futbolcuların henüz Avrupa futbolundan uzaklaşmak istemedikleri ve Fenerbahçe'nin yolunu tutabilecekleri belirtildi.

Dünya bu transferleri konuşacak! Fenerbahçe, Cavani ile Suarez'e aynı anda imza attırabilir

FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLABİLİRLER

Katar'daki Dünya Kupası'nda mümkün olan en iyi koşullarda forma giyebilmek için rekabetçi bir ligde oynamak isteyen futbolcuların, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele etme olasılığı olan Fenerbahçe'ye transfer olabilecekleri öne sürüldü.

Fenerbahçe golcü transferinde gözünü karattı: Uruguaylı golcüler Cavani ile Suarez aynı anda çubukluyu giyebilir

Son Dakika Spor Fenerbahçe golcü transferinde gözünü karattı: Uruguaylı golcüler Cavani ile Suarez aynı anda çubukluyu giyebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement