Fenerbahçe Henry Onyekuru için girişimlere başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Henry Onyekuru için girişimlere başladı

Mevcut kadrosunda daha önce Galatasaray'da forma giymiş 5 ismi barındıran Fenerbahçe, 6. transfer için düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler, Henry Onyekuru'nun transferi için girişimlere başladı.

16.12.2020 09:56  Güncelleme: 11:35

Fenerbahçe'de kanat listesindeki isimlerden birinin geçen sene G. Saray forması giyen ve bonservisi Monaco'da bulunan Onyekuru olduğu ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Yönetim, top taşıma sıkıntısı olan takımı kanat takviyesiyle güçlendirmek istiyor.

MONACO'DA KADRO DIŞI BIRAKILDI

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gelen William D'Avila, Henry Onyekuru'ya Galatasaray'ın yanı sıra İstanbul'dan başka takımların da talip olduğunu duyurmuştu.

Monaco'da bu sezon 2 lig maçına ilk 11 başlayan ve toplamda sadece 4 lig maçında forma giyebilen Henry Onyekuru, 143 dakika sahada kalabildi. 19 Eylül'deki Rennes maçında 9 dakika süre alan ve sonrasında bir daha forma giyemeyen Niyeryalı, kadro dışı bırakıldı.

Fenerbahçe Henry Onyekuru için girişimlere başladı

Son Dakika Spor Fenerbahçe Henry Onyekuru için girişimlere başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ottoman: fbnin politikası sadece GALATASARAY'ın futbolcularını almak ya da derbide kazanmak. bu kafayla şampiyonluk her zaman olduğu gibi zor. Pilav üstü kuru, fbye gitmez Onyekuru... 35 4 Yanıtla
  • Son fener bükücü: Fenerbahçe ancak pilav üstü kuru alır 29 10 Yanıtla
    faysal bingöl: gs de olmasa fener transfer yapamayacak 0 0
  • Derviş: ali koç vizyonu .d .d 18 2 Yanıtla
  • ALİ YAŞAMAZ: Vizyon dediğin işte böyle olur.kadıkoyu bilen turlayan birisi fenerde iyi iş çıkarır. 16 1 Yanıtla
  • ULTRASLAN: Türkiye için ideal GS mutlaka almalı. 14 2 Yanıtla
  • gurmeFB: İKİNCİ RODRİFOS VAKASI 3 0 Yanıtla
  • nihat : fener anca alır ama şampiyonluk rüyada görür 1 1 Yanıtla
  • gurmeFB: BU SEZON TAM FİYASKO Bİ FİYASKO DAHA YOLDA BÖYLE GİDERSE BİZDEN FENERE ELVEDA 1 0 Yanıtla
  • Ali Ulvi: Bu zihniyet iflas etti bizim yönetim halen anlamadı.FB ye karşı kim iyi oynarsa hemen ona yapışıyorlar vizyona bak vizyona.Artık bu yönetime inancım hiç kalmadı.Alt yapıdan bir oyuncu oynatacak yürek yok bunlarda.Geçen yıl Comolli ondan önce Terrenao mu neydi adı ona bu yılda Emre ye kurban gitti.Demek ki FB ye gelen yönetim çalışmıyor üretmiyor hazır gelsin yiyelim diyor öyle oluncada sonuç böyle oluyor.Ne olur düşün yakamızdan.Öze dönüş başlasın artık.... 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement