Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Helsinki oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Helsinki oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Neftçi Bakü'yü kupanın dışına iten Helsinki oldu. Temsilcimiz ilk maçı 19 Ağustos'ta evinde rövanş müsabakasını ise 26 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.

12.08.2021 21:06  Güncelleme: 21:24

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki yol haritası belli oldu. Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'nde play-off turunda Finlandiya'nın Helsinki takımıyla eşleşti.

İLK MAÇ KADIKÖY'DE

Fenerbahçe ilk maçını 19 Ağustos'ta evinde oynayacakken, rövanş müsabakası ise 26 Ağustos'ta yapılacak. Sarı-lacivertliler, play-off turundaki rakibini elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak. Grup kuraları ise 27 Ağustos Cuma günü çekilecek.

Fenerbahçe\'nin Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Helsinki oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Helsinki oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Abdurrahman boyacı: fenerbahçe kadro değeri 6,05 milyon euro olan bir takıma karşı bakalım ne yapabilecek. 0 3 Yanıtla
    Hakkı Bora Dimli: Kardeşim ne alakası var 6 milyon euroluk helsinki karşısına messi tek başına çıksa 10 gol mü atıcak. Kadro değeriyle falan hiç alakası yok olayın. İş takım olabilmekte iş hırslı olabilmekte iş fenerbahçe kulübüne bir hedef koyabilmekte. Kadro değeri olsaydı kıstas psg ve m.city her sene her yerdeki kupayı alırdı... 1 0

Advertisement