Fenerbahçe, Abdullah Avcı ile görüşüyor! Ali Koç'a sunum yapacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Abdullah Avcı ile görüşüyor! Ali Koç'a sunum yapacak

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nın ardından teknik direktör Jorge Jesus ile yollarını ayırdıktan sonra Vincenzo Montella ile anlaştığı iddia edildi. Ancak son aday Abdullah Avcı oldu. Fenerbahçe, Avcı ile ön görüşme gerçekleştirdi ve deneyimli hocanın Ali Koç'a detaylı bir sunum yapacağı iddia edildi. Avcı, geçen sezon Trabzonspor'u şampiyon yaptıktan sonra takım çalıştırmadı.

13.06.2023 13:18  Güncelleme: 13:46

Türkiye Kupası'nın kazanılmasının ardından teknik direktör Jorge Jesus ile vedalaşan Fenerbahçe'de gündem yeni hoca. Vincenzo Montella ile anlaştığı iddia edilen sarı-lacivertlilerde koltuğa son aday Abdullah Avcı.

ALİ KOÇ'A SUNUM YAPACAK

NTV'nin haberine göre, Fenerbahçe, Abdullah Avı ile ön görüşme gerçekleştirdi. Deneyimli hocanın kısa süre içerisinde Ali Koç'a detaylı bir sunum yapacağı iddia edildi.

TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPTI

Geçen sezon Trabzonspor'u şampiyon yapan Abdullah Avcı, 8 Mart 2023'te bordo-mavililerle yolları ayırdı ve o günden bu yana takım çalıştırmadı. Avcı, 2022-2023 sezonunda Trabzonspor'un başında çıktığı 36 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. Deneyimli hoca, 1.67'lik puan ortalaması tutturdu.

Fenerbahçe, Abdullah Avcı ile masada! Ali Koç'a sunum yapacak
Fenerbahçe, Abdullah Avcı ile görüşüyor! Ali Koç\'a sunum yapacak

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Abdullah Avcı ile görüşüyor! Ali Koç'a sunum yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Serhan Demir: Alacağı tazminatın sunumunu yapacak herhalde.. gerçek Fenerbahçeli İsmail kartalı getir başkan, Sahi niye yolladın İsmail kartalı başarılı olduğu için mi yolladın ?.. 36 3 Yanıtla
  • Hakan Bozan: Bundan bir cacık olmaz Fenerbahçeye 18 0 Yanıtla
  • Yüksel Yılmaz: Ismail Kartal Gelmeli Tekrar bir hata daha Yapma Ali koc 16 1 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Desenize Fenerbahçe gelecek sezonunda boş geçecek..demedi demeyin jorge cesusu çok arar gibime geliyor. 16 0 Yanıtla
  • Yüksel Yılmaz: Gene kume dusmemeye oynayacagiz anlasilan 9 2 Yanıtla

Advertisement