Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak. Takım, antrenmanlarını tamamlayarak maça hazır hale geldi. Antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ve taktik çalışmaları yaptı. Luan Peres ve Samet Akaydın bireysel çalışırken, Serdar Aziz'in durumu ise MR sonucuna göre belirlenecek. İzinli olan Altay Bayındır ise bugünkü idmana katıldı.

24.08.2023 09:45

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını tamamladı

Mustafa AKIN/ İSTANBUL, (DHA)- UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Reaksiyon sureti ile devam eden antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Basına kapalı bölümde ise taktik çalışma yapıldı.

Öte yandan Luan Peres ve Samet Akaydın bireysel çalışırken, Serdar Aziz'in ise yarın kadroda olup olmayacağı çekilen MR sonucunda belirlenecek.

Dünkü idmana izinli olduğu için katılmayan Altay Bayındır, bugünkü idmanda yer aldı.

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını tamamladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement