FETÖ'cü Enes Kanter'e Büyük Tepki! - Son Dakika
Spor

FETÖ'cü Enes Kanter'e Büyük Tepki!

Türk taraftarlar, Denver Nuggets-Portland maçında FETÖ'cü Enes Kanter'e büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, "Türkiye'ye dön... Ama dönemezsin ki" şeklinde tezahüratlar yaptı.

03.05.2019 12:12  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA Batı Konferansı yarı final serisi ikinci maçında Denver Nuggets ile Portland karşı karşıya geldi. Portland Trail Blazers forması giyen FETÖ'cü Enes Kanter'e Amerika'da yaşayan basketbolseverler de tepki göstermeye başladı. Denver Nuggets basketbolcusu Jamal Murry, Enes Kanter'in kışkırtıcı hareketlerine tepki gösterdi.

FETÖ'cü Enes Kanter'e Büyük Tepki!

"ENES KANTER BERBATSIN"

Maçın son bölümünde fiziksel tartışma da yaşandı. Kanter, daha sonra hakem tarafından cezalandırıldı. Maç içerisindeki hareketleriyle rakip taraftarları kışkırtan FETÖ'cü Enes Kanter'e tribünlerden maç boyu tepki yağdı. Bazı taraftarlar FETÖ'cüye "Enes Kanter berbatsın. Türkiye'ye dön... Ama dönemezsin ki!" şeklinde tepki gösterdi.

(CNN Türk)

FETÖ\'cü Enes Kanter\'e Büyük Tepki!

Son Dakika Spor FETÖ'cü Enes Kanter'e Büyük Tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • X: Berbatsın denen adam bu maçın en skorer ikinci oyuncusu. 15 15 Yanıtla
    Yiyiyorsa: Yiyiyorsa adını yaz sizin gibiler hep x lerin y lerin arkasına saklandı skordan önemli şeyler de var 0 1
  • Bumu haber : Az NBA takip eden bilir kim ne oynuyor sporu ırkçılık faşistlik pislik başka düşünceleri karıştırmayın spor spir olarak kalsın, birde gs fb maçında karşı takımın oyuncusuna bağırma dalga geçme gibi. 9 15 Yanıtla
  • Antebli : O taraftar nıye amerika yasıyor gelsınler buraya 11 5 Yanıtla
  • nba adam: yapılan saçma sansürden dolayı nba, nbaturkiye twitter hesabını kullanan türk şirketle olan ilişkisini kesti. 7 4 Yanıtla

Advertisement