Fikret Orman'dan Ali Koç'a Destek: Allah Yardımcısı Olsun - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'dan Ali Koç'a Destek: Allah Yardımcısı Olsun

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Rakibimiz para topluyor. Başkanları bağış olarak para koydu. Allah yar ve yardımcıları olsun. Atıp tutmak kolaydır ama ortaya para koymak öyle kolay değildir." dedi.

11.05.2019 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde başladı.

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil'den sonra söz alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "2012'de geldiğimiz zaman stadyumumuzu yenilememiştik. İki rakibimizin de stadı vardı. Altyapı tesislerini yeniledik, sosyal tesisler yaptık. Amatör şubelere bir şey yapmadık, sadece finanse etmek durumunda kaldık. Mağaza sayımız 21'di, şu an 105 civarında. Müzelere, mağazalara, tesislere yani hepsine, 463 milyon TL yatırım yapmış durumdayız. Mağaza ciromuz 11 milyon TL'den 112 milyon TL'ye geldi. UEFA sıralamasında 66. sıradaydık, şimdi 26. sıradayız." dedi.

"ATIP TUTMAK KOLAY"

Orman, "Rakiplerimiz mallarını, mülklerini sattı. Buna rağmen bizden fazla borçları var.Diğer rakibimiz de para topluyor, Yeni başkanları bağış olarak para koydu ama hala bizden daha fazla borçları var. Allah yar ve yardımcıları olsun. Atıp tutmak kolaydır ama ortaya para koymak öyle kolay değildir." diye konuştu.

Fikret Orman\'dan Ali Koç\'a Destek: Allah Yardımcısı Olsun

Son Dakika Spor Fikret Orman'dan Ali Koç'a Destek: Allah Yardımcısı Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Temel: Kulübe gelirken böyle konuşmamıştı 1 2 Yanıtla
  • Furkan: BAşkan oyuncuların personellerin maaşını ödeyemen sensin onlar en azından kendilerince yol buldu ve onlarda bizdeki sorunlar gibi şeyler duymuyoruz ambargo koyucak dediğimiz beşiktaşmız ne hale geldi hayallermizle oynadınız geleceğimzi çaldınız ve meydanı galatasaraya bıraktınız maçtann sonda bir açıklama yapmadınız şimdi çıkıp konuşssaınız ne değişcek iş işteen geçti 1 1 Yanıtla
  • beykozlu: turk kuluplerı 10 sene hepsı şampıyonlar lıgını kazansa peşpeşe gene 1 . 2. olamayız uefa sıralamasında hep 25 altında kalırız bız avrupadan 200 sene gerıden gelıyoruz herseyde tek futbolda degıl yapılaşmada sanayıleşmede futbolda sporda 200 sene gerıden gelıyoruz turkıye ekonomısı guclu degıl bır dovız arttı yıkıldı pıyasa 1 ayda paket oldu ulke ekonomısı bızım ekonomımızde 200 sene gerıden gellıyor abd senelık askerıyeye harcadıgı para 630 mılyar dolar turkıyenın kasısın 6 katı sadece 1 0 Yanıtla

Advertisement