Galatasaray Kulübü'nden açıklama var! İşte hastaneye kaldırılan Başkan Özbek'in sağlık durumu - Son Dakika
Spor

Galatasaray Kulübü'nden açıklama var! İşte hastaneye kaldırılan Başkan Özbek'in sağlık durumu

Galatasaray Kulübü, akut pankreatit şüphesiyle hastaneye yatırılan Başkan Dursun Özbek'in sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan yazılı açıklamada, Özbek'in karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle başvurduğu hastanede yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarında endişe edilecek bir durum olmadığını ve gastroenterit tanısıyla tedavisine başlandığı ifade edildi.

18.12.2023 18:39

Süper Lig devi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, akut pankreatit şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Galatasaray Kulübü, Başkan Dursun Özbek'in sağlık durumuna dair bir açıklama yaptı.

"ÖNEMLİ BİR BULGUYA RASTLANMADI"

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada Başkan Özbek'in karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle başvurduğu hastanede yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarında önemli bir bulguya rastlanmadığı belirtildi.

"GASTROENTERİT TANISIYLA TEDAVİSİNE BAŞLANDI"

Galatasaray'dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Dursun Aydın Özbek, 18 Aralık Pazartesi günü Medicana Ataşehir Hastanesi'ne karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle ayaktan başvurmuş, yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarında önemli bir bulguya rastlanmamıştır. Sn. Özbek'in, gastroenterit tanısıyla tedavisine başlanmış ve tedavi sonrası taburculuğu planlanmıştır.

"ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUM YOKTUR"

Sağlık durumuyla ilgili olarak şu an için endişe edilecek bir durum olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, acil şifalar dileriz."

Galatasaray Kulübü\'nden açıklama var! İşte hastaneye kaldırılan Başkan Özbek\'in sağlık durumu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Kulübü'nden açıklama var! İşte hastaneye kaldırılan Başkan Özbek'in sağlık durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement