Galatasaray'da oynamak istediğini belirten Morutan'ın menajerinden heyecan yaratan paylaşım - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da oynamak istediğini belirten Morutan'ın menajerinden heyecan yaratan paylaşım

Galatasaray, Alexandru Cicaldau'dan sonra bir Rumen futbolcuyu daha kadrosuna dahil etmek üzere. Romanya'nın en yetenekli futbolcuları arasında gösterilen Olimpiu Morutan, Sarı-Kırmızılı takımda oynamak istediğini ifade etmişti. Son olarak menajerinden manidar bir paylaşım geldi. Morutan'ın menajeri Vulturar, Sarı-Kırmızılı futbol topu paylaşarak transfer için bir nevi yeşil ışık yaktı.

26.07.2021 14:34  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Morutan da adım adım Galatasaray'a yaklaşıyor. Sarı-Kırmızılı takımın Cicaldau transferinden sonra Romanya'dan ikinci takviyesi Olimpiu Morutan olacak gibi gözüküyor. İki gündür hem Steau hem de futbolcu cephesinden peş peşe açıklamalar geliyor. Morutan da Galatasaray'da oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Galatasaray'da oynamak istediğini söyleyen Morutan'dan heyecanlandıran paylaşım

BOMBAYI BIRAKTI

Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, transfer dedikodularının konuşulduğu sırada zamanlası manidar bir paylaşım yaptı. Futbolcunun menajeri Sarı-Kırmızılı futbol topu paylaşarak transferle ilgili bir nevi sinyal yaptı.

Galatasaray\'da oynamak istediğini belirten Morutan\'ın menajerinden heyecan yaratan paylaşım

Son Dakika Spor Galatasaray'da oynamak istediğini belirten Morutan'ın menajerinden heyecan yaratan paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement