Galatasaray'ın Konuğu Gaziantep Bb - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Konuğu Gaziantep Bb

Galatasaray\'ın Konuğu Gaziantep Bb

Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 yıl önce yaşadığı şampiyonluk coşkusunun ardından kötü bir performans sergileyen Galatasaray bu sezonki kupa macerasına Gaziantep BB karşılaşmasıyla başlıyor.

03.12.2013 12:06

Türkiye Kupası'nı 14 kezle müzesine en çok götüren takım ünvanına sahip Galatasaray, son olarak 2004-2005 sezonunda yaşadığı şampiyonluk sevincinin ardından kupada sergilediği kötü performansa bu sezon son vermek istiyor.

Kupa'da heyecan başlıyor

Son 8 yılda 1 yarı final

Finalde Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek kazandığı son Türkiye Kupası'nın ardından sadece 2007-2008 sezonunda yarı final oynayan diğer 7 sezonun beşinde çeyrek finalde, ikisindeyse son 16 turunda elenen Sarı Kırmızılılar özellikle bu periyodda 2 kez Gaziantespor'a, 2 kez de Sivasspor'a elenmekten kurtulamamış, geçen sezonsa son 16 turunda PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'a TT Arena'da 2-1 kaybederek sürpriz biçimde elenmişti.

Kura şansı

Sarı Kırmızılılar son 2 sezondur Türkiye Kupası'nda tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanan turlarda rakiplerini TT Arena'da konuk ediyor. Ancak Galatasaray'ın bu kura şansına rağmen 2011-2011 sezonunda 3. Tur'da Adana Demirspor'u 4-1 yendikten sonra 4. Tur'da Sivasspor'a 1-0 yenilmesi; 2012-2013 sezonundaysa 4. Tur'da Balıkesirspor'u 4-1 ile eledikten sonra 5. Tur'da 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup olması ve kupaya veda etmesi dikkat çekiyor.

Mancini'den sınırlı rotasyon

Yoğun maç programını göz önünde bulunduran Roberto Mancini'nin bu akşamki karşılaşmada kadroda yaşadığı alternatif sıkıntısı nedeniyle sınırlı rotasyona gitmesi bekleniyor. Sakatlığı bulunan Sneijder'in yanı sıra Drogba, Chedjou, Melo, Selçuk ve Eboue gibi isimleri bu maçta dinlendirmeyi planlayan İtalyan teknik adamın ve rakip Gaziantep BB'nin saat 19: 00'da başlayacak maçta sahaya süreceği  muhtemel 11'leri ise şöyle:

Galatasaray: Eray, Sabri, Semih, Gökhan, Hakan, Bruma, Yekta, Ceyhun, Emre, Umut, Burak

Gaziantep BB: Tolga, Erkam, Cihan, Deumi, İsa, Emrah, Kenan, Ali Sakal, İbrahim Ferdi, Ramazan, Serdar

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Konuğu Gaziantep Bb - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement