Haftalar sonra bir ilki yaşadılar! Sarı-lacivertliler, Hatay engelini aşarak 5. sıraya yükseldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Haftalar sonra bir ilki yaşadılar! Sarı-lacivertliler, Hatay engelini aşarak 5. sıraya yükseldi

20.02.2022 21:18  Güncelleme: 21:21

Fenerbahçe, evinde Hatayspor'u 2-0 yendi. Sarı-lacivertliler tecrübeli oyuncusu Serdar Dursun'un penaltıdan attığı 2 golle galibiyeti alırken 17 hafta sonra ilk defa arka arkaya 2 maç kazandı. Bu sonuçla puanını 43'e çıkaran Fenerbahçe, ligde 5. sıraya çıktı.

Fenerbahçe ile Hatayspor, Süper Lig'in 26. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın büyük bölümünde üstün bir oyun ortaya koyan sarı-lacivertliler mücadeleyi 2-0 kazandı.

Kadıköy'de Serdar Dursun şov! Fenerbahçe, Hatay engelini rahat geçti

SERDAR DURSUN DUBLE YAPTI

Arda Güler ve Çağtay Kurukalıp gibi iki genç yıldızıyla maça başlayan sarı-lacivertlilerde özellikle Arda Güler, oyundan alındığı 73. dakikaya kadar performansıyla büyük alkış aldı. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri ise 67. ve 81. dakikada Serdar Dursun kaydetti. Bu sonuçla puanını 43'e yükselten Fenerbahçe ligde 5. sıraya yerleşti.

Kadıköy'de Serdar Dursun şov! Fenerbahçe, Hatay engelini rahat geçti

Son Dakika Spor Haftalar sonra bir ilki yaşadılar! Sarı-lacivertliler, Hatay engelini aşarak 5. sıraya yükseldi - Son Dakika


Advertisement