Hakan Çalhanoğlu: Fatih Terim Benimle Konuşmuyor - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu: Fatih Terim Benimle Konuşmuyor

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Fatih Terim ile görüşmeye çalıştığını ama bunun bir türlü gerçekleşmediğini söyledi.

09.01.2015 12:14  Güncelleme: 14:08

Gökhan Töre ile yaşadıkları olay sonrası yaşanan süreçte Fatih Terim ile Hakan Çalhanoğlu arasına kara kedi girmişti. Terim'in Milli Takım'a çağırmadığı Hakan, Alman basınına yaptığı açıklamada "Ben onunla görüşmek istiyorum ama şu ana kadar mümkün olmadı" dedi.

"GÖKHAN'LA PROBLEMİM YOK"

Hakan Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen'in ABD'nin Florida eyaletinde yapacağı kamp öncesi Bild'e verdiği röportajda "Gökhan Töre ile bir problemim yok" demiş, Milli Takım'a çağrılmaması hakkındaki soruları ise geçiştirmişti.

Ancak Hakan Çalhanoğlu, röportaj verdiği bir diğer Alman gazetesi Express'te daha çarpıcı açıklamalara imza attı.



Yıldız futbolcu, Fatih Terim ile görüşmeye çalıştığını ama bunun bir türlü gerçekleşmediğini açıkladı. "Ben sürekli Terim ile görüşmeyi istiyorum. Ama şu ana kadar mümkün olmadı." diyen Çalhanoğlu, Leverkusen Spor Direktörü Rudi Völler'in de görüşme talebine Terim'in dönüş yapmadığını sözlerine ekledi.

Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile yaşadıkları olayı geride bıraktığını da yineledi.

İşte Hakan Çalhanoğlu'nun Alman Express gazetesinde yayınlanan sözleri...

Leverkusen'de kendinizi iyi hissediyor musunuz?

Evet. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz ve Atletico Madrid ile karşılaşacağız. Almanya Kupası'nda devam ediyoruz ve ligde de her şey yolunda. Ama Bayern yenilmez olarak görülüyor!

Benim için değil. En azından tek bir maçta. Her takım bir maçta yenilebilir, Bayern Münih de.

Almanya Kupası'nda finalde Bayern ile karşılaşabilirsiniz... Tam da bunu söylüyorum. Böyle bir maç tıpkı bir Şampiyonlar Ligi finali gibi. Eğer % 100 bir performans gösterirsek Bayern Münih'e karşı da kazanabiliriz. Benim bakışıma göre her şey mümkün.

"GÖKHAN TÖRE İÇİN DEĞİL ÜLKEM İÇİN OYNUYORUM"

Ülkeniz Türkiye için oynamanın hayalini kuruyor musunuz?

Tabii ki. Türk olduğum için gururluyum. Elbette ülkem için oynamayı istiyorum.

2013'te Gökhan Töre'nin sizi ve Ömer Toprak'ı İstanbul'da Milli Takım kampında tehdit etmesine rağmen mi?

Evet. Ben Gökhan Töre için oynamıyorum, ülkem için oynuyorum. Ayrıca ben neler yapabileceğimi ve saha da neler gösterebileceğimi biliyorum. Sonuçta ne olacak bilmiyorum. Ama teknik direktörün karar vereceği açık.

"TERİM İLE KONUŞMAK İSTİYORUM AMA MÜMKÜN OLMUYOR"

Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim sizi Milli Takım'dan dışladı. Onunla konuşmayı deneyecek misiniz?

Bunu sürekli istiyorum. Ama şu ana kadar mümkün olmadı.

Leverkusen Spor Direktörü Rudi Völler bu çabanızda sizi destekliyor.
Evet. O da görüşmeyi denedi. Ama şu ana kadar geri dönüş olmadı. Ama bir araya gelindiğinde sorunların çözüleceğini düşünüyorum. Ama şimdiye kadar bir reaksiyon yok. Beklemem gerekiyor.

"BENİM OLAYLA BİR İLGİM YOK"

Bir takım arkadaşınızın işlediği suçun kurbanı olmanız ve Türkiye'de aniden suçlu duruma düşmeniz sizi rahatsız etmiyor mu?

Burada konu kesinlik ben değilim, başka bir kişi. Benim bu olayla hiçbir ilgim yok. Bu konuda vicdanım rahat. Sonuçta ben bir şey yapmadım. Allah her şeyi görür. Ben adalete güveniyorum.

"TERİM FİKRİNİ DEĞİŞTİRİRSE BEN BURADAYIM"

Olay sonrasında sizi kadroya almayan Fatih Terim'i anlayabiliyor musunuz?

Eğer Teknik Direktör böyle uygun görüyorsa saygı duyuyorum. Ama fikrini değiştirirse ben buradayım.

"O OLAY GEÇMİŞTE KALDI"

Kendinizi Töre'nin tehdidi altında hissediyor musunuz?

Hayır. Bu benim için geçmişte kaldı. Eğer Milli Takım'da oynama şansım olmazsa tüm gücümü Bayer'e vereceğim.

20 yaşındasınız ve bir yıldızsınız. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsunuz. Başka büyük bir rüyanız var mı?

Büyük bir finalde olmayı hayal ediyorum. Bunun o anın yaratacağı duygunun adrenalini hissedebiliyorum. Böyle bir şey istiyorum.

Eski kulübünüz Hamburg'a karşı oynadığınızda 90 dakika ıslıklandınız. Ama çok genç olmanıza karşın bu baskıyı kaldırarak iyi bir profil çizdiniz. Neden bu kadar soğuk kanlısınız?

Ben daima önüme bakıyorum, asla arkama bakmam. Neler yapabileceğimi biliyorum. Her insanla anlaşmayı deniyorum. Benim için çok şey söyleniyor ama birçok şey doğru değil.

Rövanş maçını heyecanla bekliyor musunuz?

Evet tabii ki. İlk maç bir futbol maçı değildi. Bir Rugby maçıydı sanki. Rövanşta neler olacağını göreceğiz.

KAYNAK: NTVSPOR

Hakan Çalhanoğlu: Fatih Terim Benimle Konuşmuyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu: Fatih Terim Benimle Konuşmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Ercan Baba: Fatih Terim , Türk Fulbolundan elini çekkkkkk, kimse seni istemiyor. . . 25 1 Yanıtla
  • SON YOLCU: sen kimsin ki Fatih hoca senle muhattab olsun gökan töre yi bahane edip milli takım maçlarına çıkmayana adam yerine koymazlar siz ancak almanlara uşaklık yaparsınız ki yakın da alman milli takımına geçtiğinizi gördüğümüz günler de olacak aksini düşünen bu adamları savunanları o zaman görecem ben niye bahane edip maçlara çıkmadıklarını ne kadar haklı yorum yaptığımı bu yorumumu ve nick imi unutmayın 2 20 Yanıtla
  • baba bırak: Fatih terim bi bırakta milli takımı gözünü seviyim işini iyi yapan bi teknik adam gelsin mesela ertugrul saglam adam gibi adam 12 6 Yanıtla
  • Yuh artık...: Hakanım Fatih terim şuan ancak parayla konuşuyor. Seninle niye konuşssun. Adam yılda takımın başında 10 maça çıkıyor bununda en az 6 sını kaybediyor ve ayda 120000 tl alıyor. Fatih terim böyle bir adam hakan. . . . 14 3 Yanıtla
  • şikeci fener: kendisi sadece siyasi destekçileri ve fenerasyon ile konuşuyor herhalde. yazık sana hakan kaç kurtul. şikenin serbest yabanacının sınırlı saha basmanın serbest hakeme küfürün güzel olduğu yerde eli silahlılara milli takım kampının açık ama sizlere yasak olduğu yerde durma. yazık yeteneklerine. kaç kurtul. almanya için oyna. 21 yaş kuralından faydalan. en azından dünya 50. milli takım yerine dünya şampiyobu milli takımda seni görür başarıların ile gurur duyarız. 16 1 Yanıtla
  • yorum: FATİH TERİM, YILDIRIM DEMİRÖREN VE EKİBİ GİTMEDİĞİ SÜRESİNCE VE SİYASET ELİNİ FUTBOLDAN ÇEKMEYİP CEZA ALANLARI YENİDEN YARGILAYIP TEMİZE ÇIKARMAYA ÇALIŞTIĞI SÜRECE TURK FUTBOLUNDAN HİÇ BİŞEY OLMAZ TRÜBÜNLERİN BOŞ OLMASI SONUCU PASOLİG DEĞİL ŞİKECİLERİN CEZA ALMAMASIDIR. 10 3 Yanıtla
  • MEHMET: Görüşmeye egosu izin vermez Gökhan Töre ve Fatih Terim olduğu sürece Milli Takımda yerin yok Alman Milli Takımını seçmediğin için pişmansın eminim 10 0 Yanıtla
  • Faruk : Ankara'da dayın yok yegenim 10 0 Yanıtla
  • FATİH: ŞİMDİ BU HAKAN. . . . , ÖMER TOPRAK . . . . . . NEDEN YALAN SÖYLESİN. . . . . . BU F. TERİM. . . )))) BU EGOYLA, BU KİBİRLE, BU MEGOLAMANLIKLA. . . . . . DEĞİL DEVRİM. . . . TÜRK FUTBOLUNDA BİR CACIK YAPAMAZ. . . . . . . 7 0 Yanıtla
  • aslan: profosyonel olduğu için milli takımda yoktur. aksi olduğu zaman fatih hocamız milli takıma alır 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement