Heyecan Abdi İpekçi'ye Taşındı - Son Dakika
Spor

Heyecan Abdi İpekçi'ye Taşındı

Heyecan Abdi İpekçi\'ye Taşındı

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker'i karşı karşıya getiren play-off final serisinde üçüncü maç bu akşam yapılacak.

09.06.2011 10:00

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker'i karşı karşıya getiren play-off final serisinde üçüncü maç bu akşam yapılacak.

Galatasaray Cafe Crown'ın ev sahipliğinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki derbi saat 20. 00'de başlayacak ve Spormax'ten naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de takip edebilirsiniz.

Ezeli rakiplerin 26 yıl sonra karşı karşıya getiren ve 0-0 eşitlikle başlayan final serisinde kendi evindeki ilk iki maçı 81-59 ve 95-74'lük sonuçlarla kazanan Fenerbahçe Ülker, 2-0 önde bulunuyor.

Tüm biletlerin satıldığı maç öncesi Galatasaray Cafe Crown, rakibini yenerek evinde oynayacağı dördüncü maç öncesi umutlarını yeşertmek istiyor.

Toplamda dört galibiyete ulaşacak takımın 2010-2011 sezonu şampiyonu olacağı play-off final serisinin dördüncü maçı 11 Haziran Cumartesi günü yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

116. randevu

Ezeli rakipler Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker, bugün 116. kez karşılaşacak. İki dev, Türkiye Ligi'nin başladığı 1966-67 sezonundan bu yana toplam 115 resmi maçta karşılaştı. Bu maçlardan Fenerbahçe 59, Galatasaray ise 54 kez rakibine üstünlük sağlarken, 2 maç da berabere bitti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Heyecan Abdi İpekçi'ye Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement