İptal edilen Süper Kupa finaliyle ilgili AK Parti'den ilk açıklama - Son Dakika
Spor

İptal edilen Süper Kupa finaliyle ilgili AK Parti'den ilk açıklama

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin ardından AK Parti'den ilk açıklama geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir. Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

29.12.2023 23:58  Güncelleme: 00:01

Süper Kupa finalinin iptal olmasının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir. Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finali iptal oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray oyuncularının, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle bu karar alındı.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Suudi yetkililerin Atatürk tişörtüne ve tribünde ise pankartlarına izin vermemesi Türkiye'de infial yaratırken, AK Parti'den de ilk açıklama geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir. Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullanıldı.

İptal edilen Süper Kupa finaliyle ilgili AK Parti'den ilk açıklama
İptal edilen Süper Kupa finaliyle ilgili AK Parti\'den ilk açıklama

Son Dakika Spor İptal edilen Süper Kupa finaliyle ilgili AK Parti'den ilk açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • best musıc: Biraz sizde gosterseydiniz bizde size tşk etseydik Arap cocuklari 650 388 Yanıtla
    Muhittin şahin: Biz Arap çocuğuyuz peki sen kimin çocuğu sun 87 346
  • Suat Aktaş: Suudi Arabistan'a mahcup olduk ve ayıp ettik 184 705 Yanıtla
    Murat gelmez: Sevsinler ironi ni senin..aglasak mi ne .. 39 37 Murat Çıtak: sen git kendi adına özür dile .. 49 15
  • kenan özkaya: Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran büyük önder Atatürk'ü sevmek zorunda değilsiniz ancak kurduğu devlet içinde yaşıyorsanız saygı göstermek zorundasınız. 686 138 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: 100.yıl kutlamalarında silüetini göstermeyip adını bile anmadınız bu unutulmaz 575 212 Yanıtla
  • Gerginyo : Zorlada olsa gelişme var Abdullah Gül olsa arplara teşekkür ederdi kendisi her milli bayramda hastaydı 359 44 Yanıtla
    Murat gelmez: Müslüman olmak zorundayız ama Arap olmak zorunda değiliz.. nokta. 287 26 Beşiktaş 1903: Samimi buldun yani? 90 44
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement