İran'ın golcüsü Sardar Azmoun'dan Fenerbahçe sözleri: Fenerbahçe'yi çok seviyorum, ileride bir gün oynamak isterim - Son Dakika
Spor

İran'ın golcüsü Sardar Azmoun'dan Fenerbahçe sözleri: Fenerbahçe'yi çok seviyorum, ileride bir gün oynamak isterim

İran'ın golcüsü Sardar Azmoun, Galler maçından sonra verdiği röportajda Fenerbahçe hakkında sarf ettiği sözlerle gündemi salladı. Akıcı Türkçesiyle şaşırtan Azmoun, "Fenerbahçe'yi çok seviyorum, inşallah bir gün oynarım" dedi.

25.11.2022 19:27  Güncelleme: 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2022 Dünya Kupası'nda Galler'i 2-0 mağlup eden İran'da golcü futbolcu Sardar Azmoun, karşılaşmanın ardından TRT Spor'a röportaj verdi. Türkçe'yi hayli akıcı konuşan Azmoun, Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi ve çok sevdiğini söyledi.

"İNŞALLAH OYNARIM"

Leverkusen'de top koşturan Azmoun, "Fenerbahçe'den teklif vardı. Şimdi Leverkusen için oynamam gerekiyor. Türkler'i çok seviyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum. İleride bir gün Fenerbahçe'de oynamak isterim. Fenerbahçe'ye gol atmıştım, bunun için üzgünüm" açıklamasını yaptı.

BATSHUAYI GELDI

Fenerbahçe, sezon başında Serdar Azmoun için teklif vermişti. Ancak oyuncunun menajerinin verdiği rakamlar sonrası transfer yatmıştı. Azmoun'un yerine ise Batshuayi transfer edildi.

İran\'ın golcüsü Sardar Azmoun\'dan Fenerbahçe sözleri: Fenerbahçe\'yi çok seviyorum, ileride bir gün oynamak isterim

Son Dakika Spor İran'ın golcüsü Sardar Azmoun'dan Fenerbahçe sözleri: Fenerbahçe'yi çok seviyorum, ileride bir gün oynamak isterim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement