İzmir'de U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Spor

İzmir'de U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

İzmir\'de U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

İzmir'in Bayraklı Belediyesi tarafından cumhuriyetin 100'üncü yılına ithafen düzenlenen U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası unutulmaz finalle sona erdi. Genç Özgür Futbol Kulübü şampiyon oldu. Turnuvaya 32 takım katıldı ve dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, turnuvada yer alan tüm sporcuları kutladı.

24.08.2023 11:51

Bayraklı Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı onuruna düzenlenen 'U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası' sona erdi. 32 takımın yarıştığı turnuvada, Genç Özgür Futbol Kulübü şampiyon oldu. Bayraklı Belediye Başkan Serdar Sandal, "Bayraklı'da bir yandan geleceğin başarılı sporcularını yetiştirirken bir yandan da sporun birleştirici gücüyle çocuklarımıza dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği aşılıyoruz" dedi.

Bayraklı Belediyesi, her yıl düzenlediği U-12 Cup Futbol Turnuvası'nı bu yıl Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel olarak hayata geçirdi. Doğançay futbol sahasındaki dostluk turnuvasına Manisa ve İzmir'den 32 takımdan 500 sporcu katıldı.

Etkinlikte, Genç Özgür Futbol Kulübü şampiyon olurken, Egekent Gençlik Spor ikinciliği, Çamdibispor üçüncülüğü, Güzeltepespor da dördüncülüğü kazandı. İl Hakem Kurulu tarafından tayin edilen hakemler tarafından yönetilen karşılaşmalar, çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Turnuva sonunda dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, turnuvanın ardından şöyle konuştu:

"Çocuklarımızı, gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz. Bayraklı'da bir yandan geleceğin başarılı sporcularını yetiştirirken bir yandan da sporun birleştirici gücüyle çocuklarımıza dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği aşılıyoruz. Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılına ithafen düzenlediğimiz U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası da farklı il ve ilçelerden gelecek başarılı genç sporcuları dostluk karşılaşmalarında bir araya getirdi. Bu anlamda dostluk turnuvasında yarışan tüm sporcularımızı kutluyorum."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir'de U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement