Jan Vesely: Fenerbahçe ile Kalan İşimi Bitirmek İçin NBA'e Gitmedim - Son Dakika
Spor

Jan Vesely: Fenerbahçe ile Kalan İşimi Bitirmek İçin NBA'e Gitmedim

Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan Jan Vesely, NBA'e neden gitmediğini, "Fenerbahçe ile kalan işimi bitirmek için NBA'e gitmedim." şeklinde açıkladı.

16.12.2016 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Çek yıldızı Jan Vesely, Yunan basınına konuştu. Takımın durumdan, NBA'e gitmeyip Fenerbahçe'de kalma kararına, Final Four hedeflerinden, Zeljko Obradovic'e dek pek çok konuya değindi.

İşte Vesely'e sorulan sorular ve Çek yıldızın yanıtları:

"HARİKA İŞLER YAPACAĞIZ"

-Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz düşüncesi neydi? Neredeyse tüm oyuncular kaldı ve yalnızca James Nunnaly transfer edildi."

-"Zannediyorum, koç Obradovic ve Fenerbahçe yönetimi, gelişimimizi tatmin edici buldu. Geçen yıl, final hariç çok iyi iş çıkardı. Kalan işi bitirmek için NBA'e gitmedim, Ekpe Udoh ve ben kaldık. Şimdi Bogdan Bogdanovic'in de tekrar aramıza dönmesini ve harika işler yapmayı bekliyoruz."

-Fenerbahçe, Euroleague'e iyi bir giriş yaptı. Yeni formatı nasıl buluyorsun?

"Koç bizden ne istiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Yeni formatın zor olacağını biliyorduk, buna göre hazırlandık. Ancak, birlikte kalıp, her oyuna kendimizi vererek başarılı olabiliriz.

"EKPE İLE OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM"

-Kasım ayı ortasında yolunda gitmeyen neler vardı, Fenerbahçe üst üste 3 mağlubiyet aldı. Üstelik, bunlardan biri Baskonia'ya karşı Zeljko Obradovic'in kariyerinin en kötü mağlubiyetiydi.

"Çok zorlayıcı bir program var. Her şey arka arkaya geliyor. Konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. İnişler ve çıkışlar olacaktır. Arka arkaya bunlar olacak. Önümüzdeki dönemde tekrar buna benzer şeyler olabilir. Bizim takımımı, bu tip krizlerden çıkabilecek kapasiteye sahip.

-Alley-oop'larda yaşadığın coşkuyu anlatabilir misin? Ayrıca, Ekpe Udoh ile de aranda müthiş bir uyum var gibi görünüyor.

"Doğru, Ekpe ile aramızda harika bir bağ var. Birbirimizin hareketlerini, nerede ne yapacağımızı biliyoruz. Gerçekten onunla oynuyor olmaktan keyif alıyorum.

"BU SENE BAŞARILI OLMAK DAHA ZOR"

-İki yıldır üst üste Final Four'dasınız. İlk önce yarı final, geçen sene final. Bir sonraki adımı atabilecek misiniz?

"Fenerbahçe'de harika işler başardık. Fakat, bu sezon normal bir sezon veya TOP 16 yok, kolay bir maç yok. Bu sezon başarılı olabilmek geçtiğimiz sezonlara göre çok daha zor olacak.

Jan Vesely: Fenerbahçe ile Kalan İşimi Bitirmek İçin NBA\'e Gitmedim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Jan Vesely: Fenerbahçe ile Kalan İşimi Bitirmek İçin NBA'e Gitmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement