Jorge Jesus'tan gündemden düşmeyen cümlesine düzeltme: Hakemlerle ilgili söylemedi - Son Dakika
Spor

Jorge Jesus'tan gündemden düşmeyen cümlesine düzeltme: Hakemlerle ilgili söylemedi

Jorge Jesus'un "Türkiye'de maçlar sahada değil, masada kazanılıyor." sözlerinde düzeltme yaptı. Fenerbahçe Medya ve İletişim Sorumlusu Alper Yemeniciler, Alanyaspor karşılaşmasının ardından Portekizli hocanın gündemde bomba etkisi yaratan sözünü, hakemleri hedef alarak değil, deprem bölgesindeki takımların ligden çekilmesi sebebiyle söylediğini ifade etti.

20.03.2023 10:15  Güncelleme: 10:18

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Jorge Jesus'un " Türkiye'de maçlar sahada değil, masada kazanılıyor." sözleri için bir düzeltme yapıldı.

JESUS'UN GÜNDEME OTURAN SÖZLERİ SORULDU

Alanya maçında kırmızı kart gören Jorge Jesus yerine sarı-lacivertlilerde basın toplantısında Portekizli hocanın yardımcısı João de Deus katıldı. Bir muhabirin Jesus'un ülke gündemine oturan "Türkiye'de maçlar sahada değil, masada kazanılıyor." sözlerini sorması üzerine Fenerbahçe Medya ve İletişim Sorumlusu Alper Yemeniciler, hocanın o sözü söylerken hakemleri hedef almadığını belirtti.

"O SÖZÜ HAKEMLERLE İLGİLİ SÖYLEMEDİ"

Muhabiri düzelten Yemeniciler yaptığı açıklamada, "Jorge Jesus o sözü hakemlerle ilgili söylemedi. Deprem bölgesindeki takımların ligden çekilmesi ile ilgili söyledi o cümleyi." dedi.

Jorge Jesus\'tan gündemden düşmeyen cümlesine düzeltme: Hakemlerle ilgili söylemedi

Son Dakika Spor Jorge Jesus'tan gündemden düşmeyen cümlesine düzeltme: Hakemlerle ilgili söylemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HAMDİ KARTAL: Gıdıklama Milleti Bak senin sözün herkesi güldürdü 14 3 Yanıtla

Advertisement