Kardemir Karabükspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kardemir Karabükspor\'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Antalya Belek'te yaptığı kısa kampı tamamlayarak kente dönen Kardemir D.Ç Karabükpsor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.15 günlük Milli takım maçı arasını iyi değerlendiklerini ifade eden...

26.03.2013 20:26

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Antalya Belek'te yaptığı kısa kampı tamamlayarak kente dönen Kardemir D.Ç Karabükpsor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

15 günlük Milli takım maçı arasını iyi değerlendiklerini ifade eden Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, kredilerinin tükenmeye başladığını ve önlerindeki 8 maçtan maksimum puan toplamaları gerektiğini söyledi.

Çamlık sahasında Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalara başlayan ve yaklaşık 1.5 saat süren idmanda kırmızı-mavili takımın moralli olduğu gözlenirken, Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ve bazı yöneticiler de idmanı takip etti.

Kulüp Başkanı Nevzat Şahin burada gazetecilere yaptığı açıklamada, mini Antalya kampının takıma moral ve motivasyon verdiğini söyleyerek, "Antalya'da iki hazırlık maçı yaptık ve çok faydalı oldu. Orada yakaladığımız sinerjiyi Pazartesi günü sahamızda konuk edeceğimiz Kayserispor karşısında değerlendiririz. Zorlu haftalara giriyoruz. Kulüp, takım ve teknik heyet olarak kredimizin artık tükeniyor. Bazıları diyebilir ki, ya başkan bunu daha yeni mi fark ettin diyebilir. Her geçen günü alınan puan altın değerinde. Kayserispor maçı gerçekten kulübümüzün önümüzdeki haftalardaki geleceği açısından önemli bir maç. İnşallah bu maçtan iyi bir sonuçla çıkarız ve bu maça çıkış maçı olarak bakıyoruz" dedi.

Takıma güvenlerinin ve inançlarının tam olduğunu da ifade eden Başkan Şahin, şunları söyledi: "Bu takım kendini ve gücünü ispatlamış takımla yolumuza devam ediyoruz. İnişler çıkışlar olabilir ama bizim inişimiz uzun sürdü. Kayserispor maçıyla buna son verip taraftarımıza heyecan yaşatmak istiyoruz. İlk devreyi çok güzel bir noktada bitirdik ve rahat bir sezon geçireceğimiz tahmin ettik ama sıkıntılar yaşıyoruz. Şimdi önümüzdeki 8 maçtan maksimum düzeyde puanlar alıp yolumuza devam edeceğiz. Bizim bugün 34 ya da 32 puanımız olsa şuan aynı sıkıntıyı yine yaşacaktır. Ama artık önümüze bakmamız lazım ve buradan alacağımız puanlar bizi rahatlatacak." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement